ANA JE MNOGO VOLELA SRBIJU, TO JE POKAZALA OVIM OBJAVAMA: Slikala ulicu u kojoj je ODRASLA, a to NIJE SVE! (FOTO)
Ana Volš, Foto: Instagram/anawalshe

TUŽNO

ANA JE MNOGO VOLELA SRBIJU, TO JE POKAZALA OVIM OBJAVAMA: Slikala ulicu u kojoj je ODRASLA, a to NIJE SVE! (FOTO)

Ana je krajem prošle godine boravila u Srbiji

Objavljeno:

Američki i domaći mediji danima pišu o Ani Volš (39), Beograđanki koja je nestala u Masačusetsu 1. januara. Dok se porodica, prijatelji ali i oni koji su proteklih dana saznali za nju, mole da bude pronađena živa, pojavljuje se sve više detalja o njenom životu, a Beograđanka nije krila da je volela rodnu zemlju i uživala u njenim lepotama.

Ana je krajem prošle godine boravila u Srbiji, a na Instagramu, gde je bila veoma aktivna, objavila je fotografije iz naše zemlje.

Tako su se među objavama našle fotografije omiljene domaće hrane - ćevapa i kolenice u kiselom kupusu, u kojima je Ana uživala tokom poslednjeg boravka u Srbiji.

Kako može da se zaključi iz njenog profila, Ana je ponosno isticala svoje poreklo, pa je sa svojim prijateljima podelila fotografiju ulice u kojoj je odrasla, ali i prelepe zgrade Narodne skupštine.

U Beogradu je bila u poseti majci Milanki Ljubičić, koja je u razgovoru za medije nakon hapšenja Aninog muža Brajana rekla da "ne veruje da bi Brajan naudio njenoj ćerki".

Da podsetimo, Ana je poslednji put viđena 1. januara kada je navodno otišla od kuće da bi uhvatila avion za Vašington. Međutim, izgleda da nije ni stigla do aerodroma u Bostonu.

Njen muž Brajan prijavio je njen nestanak posle tri dana, istovremeno sa Aninim kolegom u Vašingtonu.

Policija je u nedelju uveče uhapsila Brajana Volša zbog ometanja istrage, u porodičnoj kući pronašla je krv i oštećen nož, dok su na deponiji navodno pronađene krvave kese, sekira, testera i sredstva za čišćenje.

Istraga se nastavlja, dok je Brajanu Volšu određena kaucija od 500.000 dolara.

Ana i Brajan su se venčali 2015. godine i imaju tri sina.

Pratite slučaj Ane Volš i na TikTok nalogu Espresa:

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.