POJAVIO SE VIDEO PRIJATELJA KOJI JE BIO SA ANOM I BRAJANOM ZA NOVU GODINU: Otkrio intimnu tajnu iz njihovog braka
Ana Volš i Brajan Volš, Foto: Facebook / Ana Ljubičić

NIJE DOBRO

POJAVIO SE VIDEO PRIJATELJA KOJI JE BIO SA ANOM I BRAJANOM ZA NOVU GODINU: Otkrio intimnu tajnu iz njihovog braka

On je dodao da su Ana i Brajan živeli u odvojenim kućama

Objavljeno: 15:16h

Prijatelj Ane Volš, koji je sa njom i njenim mužem bio u novogodišnjoj noći, ispričao je da je par živeo odvojeno.

Brajan Volš, suprug nestale Ane Volš, uhapšen je u nedelju pod optužbom da je obmanuo vlasti tokom njihove istrage o nestanku njegove žene. NBC0 Boston je saznao da mu ovo nije prvi put da se sukobljava sa zakonom – priznao je krivicu 2021. po federalnim optužbama za prevaru..

Džem Mutlu bio je jedan od poslednjih ljudi koji su videli Anu Volš pre nego što je nestala. On je dočekao Novu godinu sa Srpkinjom i njenim mužem Brajanom.

On je dodao da su Ana i Brajan živeli u odvojenim kućama.

"Putovala je stalno. Nije viđala decu onoliko često koliko bi želela, volela je sve, definitivno je jako volela svoju decu", rekao je prijatelj.

Sedela je pored mene za barskom stolicom u kuhinji. Apsolutno nije bilo naznaka da će se te noći dogoditi bilo kakva tragedija, nestanak ili bilo šta drugo", rekao je Mutlu.

Ana imala "hitnu situaciju na poslu"

Prethodno je Brajan rekao istražiteljima da su on i Ana ugostili zajedničkog prijatelja Džema na večeri. On je stigao oko 20:30. i otišao "oko 1:00 ili 1:30 ujutru". Brajan je rekao da su on i Ana legli ​​u krevet "ubrzo" nakon što je Džem otišao i dodao da mu je supruga rekla da ima "hitnu situaciju na poslu" i da treba da odleti u Vašington ujutru.

Ana je navodno poslednji put viđena kako izlazi iz kuće 1. januara oko 4 sata ujutru, dok je Brajan optužen da je doveo policiju u zabludu tokom istrage o nestanku svoje supruge.

Pratite slučaj Ane Volš i na TikTok nalogu Espresa:

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.