HAOS U UŽICU KAKAV SE NE PAMTI: Pojavili se novi detalji, osumnjičenom su i te kako imali ŠTA DA PRONAĐU U PATIKAMA
Policija, Foto: Instagram/192_rs

drama

HAOS U UŽICU KAKAV SE NE PAMTI: Pojavili se novi detalji, osumnjičenom su i te kako imali ŠTA DA PRONAĐU U PATIKAMA

Ukrao taksi vozilo na Trgu, slupao ga u Zlatiborskoj ulici

Objavljeno:

Policija u Užicu najavila je podnošenje krivične prijave protiv 38-godišnjaka iz ovog grada pod sumnjom da je danas popodne pod dejstvom alkohola ukrao taksi vozilo kojim je kasnije sleteo sa kolovoza i oštetio ga.

Koristeći nepažnju taksiste, koji je u Ulici Dimitrija Tucovića ostavio upaljeno vozilo i na trenutak se udaljio od njega, osumnjičeni je seo za volan i prošao kroz centar grada, izašao na magistralni put Užice – Zlatibor, a zatim skrenuo u Zlatiborsku ulicu koja vodi na brdo Zabučje.

Nekoliko stotina metara dalje savladao je oštru desnu krivinu posle koje nije uspeo da iskontroliše vozilo koje je sletelo niz obalu na deo puta kojim je koju sekundu ranije prošao. Automobil je udario u zaštitnu ogradu i ostao poprečen na putu, a vozač je, kako su ispričali očevici, izašao bez vidnih povreda.

Užice
Užicefoto: RINA

Užičaninu koji je ukrao taksi vozilo, navode u policiji, izmereno je 2,31 promila alkohola u organizmu, a u njegovoj patici pronađena je 21 tableta lekova sa liste psihoaktivih supstanci. Na sve to on ne poseduje vozačku dozvolu ni za jednu od kategorija motornih vozila.

Krivičnom prijavom biće terećen za neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i neovlašćeno držanje opojnih droga. Zbog upravljanja vozilom u stanju poptune alkoholisanosti određena mu je mera zadržavanja do 12 sati posle čega će biti priveden sudiji Prekršajnog suda u Užicu.

(Espreso / Blic / Vladimir Lojanica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.