PRVI SNIMAK LOKOMOTIVE SA AMONIJAKOM KOJA SE PREVRNULA U PIROTU: U blizini nađeno i BEŽIVOTNO TELO ČOVEKA! (VIDEO)
Stanje u Pirotu, Foto: Printscreen Youtube/Plus Online

STRAŠNI PRIZORI

PRVI SNIMAK LOKOMOTIVE SA AMONIJAKOM KOJA SE PREVRNULA U PIROTU: U blizini nađeno i BEŽIVOTNO TELO ČOVEKA! (VIDEO)

Pogledajte najnovije snimke iz Pirota nakon sinoćne nezgode

Objavljeno: 12:39h

Juče se oko 17.30 časova na deonici pruge između Pirota i Stanićenje, dogodio ekološki akcident kada su iskliznuli vagoni cisterne u kojima je prevožen amonijak.

Došlo je do curenja, pa je stanovnicima mesta Sopotski Han, pored koga se dogodila nezgoda, preporučeno da ne izlaze iz kuća.

Inače, u Pirotu je danas proglašeno vanredno stanje, a građanima se savetuje da bez preke potrebe ne napuštaju svoje domove.

Reporteri iz ovog grada krenuli su u obilazak kritičnih mesta i tom prilikom naišli na veoma potresnu scenu. Naime, u blizini pruge u Pirotu pronašli su beživotno telo čoveka srednjih godina.

Pronađeno telo
Pronađeno telo foto: Printscreen

Kako se nezvanično saznaje, telo je pronađeno na oko 70 metara od voza koji je prevozio cisterne sa amonijakom, od koji su se četiri prevrnule. Policijski uviđaj je u toku.

Osim toga, kako prenose, krenuli su put lokomotive koja se prevrnula, ali nisu uspeli da dođu do nje.

"U daljini video sam lokomotivu. Upaljenih svetala. Teškom mukom, uz bauljanje i padove izašao sam na prugu. Cisterna koja je isklizala videla se u daljini. Posle dvadesetak metara odustao sam. Osećao sam probleme u grudima. Bol u ruci i nozi od čestih padova. Oko pruge mnogo šiblja. Zbog problema koje sam osećao ekipa Hitne pomoći ukazala mi je veoma brzo pomoć. Zahvaljujem dr Mirjani Mančić i njenom saradniku", naveo je reporter iz Pirota.

Najnoviji izveštaj iz Pirota pogledajte u videu ispod.

Podsetimo, na društvenim mrežama se pojavio snimak sa auto-puta neposredno nakon incidenta na deonici pruge između Pirota i Stanićenje.

Sve je izgledalo kao na filmu, vozila su naišla na gust dim i krenula unazad, takođe se na snimku vidi i muška osoba koja se trčećim korakom udaljila.

(Espreso/Plusonline /Nenad Paunović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.