JEZIVA PODUDARNOST: Aleksandar teško povređen na ISTOM MESTU gde mu je prošle godine POGINUO brat Milivoje (26)!
Milan A., Foto: Printscreen/Facebook

Milivoja meštani izvlačili ispod smrskanog BMW

JEZIVA PODUDARNOST: Aleksandar teško povređen na ISTOM MESTU gde mu je prošle godine POGINUO brat Milivoje (26)!

Telo nastradalog mladića poslato je u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije i toksikoloških analiza kako bi se utvrdilo da li je poginuli Milan bio pod dejstvom alkohola

Objavljeno:

Milan A. (24) iz Futoga, poginuo je jutros oko 4 sata nakon ponoći u stravičnoj nesreći koja se dogodila u Futogu a njegov drugar Aleksandar K. (25) koji je bio na mestu suvozača zadobio je teške telesne povrede. Udes se dogodio u Ulici Rade Kondića nedaleko od mesta gde je prošle godine nastradao Aleksandrov brat Milivoj (26) takođe u saobraćajnoj nesreći kada je kvadom podleteo pod automobil.

Kako je "Blic" tada izveštavao, Milivoj je na uglu ulica Branka Radičevića i Zdravka Čelara iz sporedene ulice kvadom naleteo na BMW, nakon čega je podleteo pod točkove automobila.

Prisebnošću građana koji su dovezli viljuškar sa obližnjeg stovarišta uspeli su da oslobode Milivoja ispod vozila i on je hitno prebačen u Urgentni centar gde je nažalost preminuo par dana nakon udesa.

I Aleksandar je jutros nakon udesa prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine gde kažu za "Blic" da je primljen u svesnom stanju sa teškim politraumatskim povredama.

- Nakon opservacije, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja pacijent teškog opšteg stanja je hospitalizovan u KCV - kažu u toj zdravstvenoj ustanovi a kako nezvanično saznajemo on se nalazi van životne opasnosti i danas će mu operativnim putem biti sanirane povrede.

Od prijatelja Milana i Aleksandra saznajemo da su bili u Novom Sadu u provodu te da su se vraćali kući a da je Aleksandar iz za sada nepoznatih razloga dao Milanu da vozi njegov automobil koji je skoro kupio.

Milan A.
Milan A.foto: Facebook

- Prema prvim rezultatima istrage i uviđaja sa lica mesta, Milan i Aleksandar su se kretali iz smera Novog Sada a Milan je bio za volanom "mercedesa". Budući da je zbog kiše kolovoz bio vlažan a i vidljivost je bila smanjena zbog slabe magle, pretpostavlja se da je Milan izgubio kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine uslovima na putu, skrenuo i prvo udario u reklamnu tablu a potom u traktorsku prikolicu punu kupusa koja je bila parkirana nekoliko metara van kolovoza gde prema svedočenju meštana stalno stoji - objašnjava naš izvor.

Kako kaže, telo nastradalog mladića poslato je u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije i toksikoloških analiza kako bi se utvrdilo da li je poginuli Milan bio pod dejstvom alkohola ili nekih nedozvoljenih supstanci koje su mogle uticati na njegovu sposobnost da upravlja vozilom.

Podsetimo, Milan je poginuo na licu mesta što je za "Blic" potvrđeno u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć čija je lekarska ekipa stigla na mesto nesreće u rekordnom roku ali su nažalost samo mogli da konstatuju smrt nesrećnog mladića dok je Aleksandar u svesnom stanju prevežen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Ožalošćena porodica Milana Aleksića saopštila je da će on biti sahranjen u ponedeljak 19. decembra u 15 časova na Centralnom groblju u Futogu.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.