OVO JE MILAN (24) KOJI JE POGINUO U FUTOGU: Izgubio je kontrolu nad "Mercedesom", njegov drugar TEŠKO POVREĐEN!
Milan A., Foto: Facebook

TUGA

OVO JE MILAN (24) KOJI JE POGINUO U FUTOGU: Izgubio je kontrolu nad "Mercedesom", njegov drugar TEŠKO POVREĐEN!

Telo nastradalog mladića poslato je u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije i toksikoloških analiza kako bi se utvrdilo da li je poginuli Milan bio pod dejstvom alkohola

Objavljeno:

Milan A. (24) iz Futoga, poginuo je jutros oko 4 sata nakon ponoći u stravičnoj nesreći koja se dogodila u Ulici Rade Kondića u Futogu. Kako saznaje "Blic" iz izvora u policiji, sa njim u kolima bio je njegov drugar Aleksandar K. (25) koji je zadobio teške telesne povrede.

- Prema prvim rezultatima istrage i uviđaja sa lica mesta, Milan i Aleksandar su se kretali iz smera Novog Sada a Milan je bio za volanom "mercedesa". Budući da je zbog kiše kolovoz bio vlažan a i vidljivost je bila smanjena zbog slabe magle, pretpostavlja se da je Milan izgubio kontrolu nad vozilom zbog neprilagođene brzine uslovima na putu, skrenuo i prvo udario u reklamnu tablu a potom u traktorsku prikolicu punu kupusa koja je bila parkirana nekoliko metara van kolovoza gde prema svedočenju meštana stalno stoji - objašnjava izvor Blica.

Milan
Milanfoto: Facebook

Kako kaže, telo nastradalog mladića poslato je u Institut za sudsku medicinu radi obdukcije i toksikoloških analiza kako bi se utvrdilo da li je poginuli Milan bio pod dejstvom alkohola ili nekih nedozvoljenih supstanci koje su mogle uticati na njegovu sposobnost da upravlja vozilom.

Podsetimo, Milan je poginuo na licu mesta što je za "Blic" potvrđeno u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć čija je lekarska ekipa stigla na mesto nesreće u rekordnom roku ali su nažalost samo mogli da konstatuju smrt nesrećnog mladića dok je Aleksandar u svesnom stanju prevežen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine a još nije utvrđen stepen njegovih povreda.

Na Instagram stranici 192.rs pojavio se i snimak nakon nesreće na kojem se vide razmere stravičnog udesa.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.