KOMŠIJE VAN SEBE NAKON ŠTO SE MILAN RAZNEO BOMBOM U ŠAPCU: Otkrili detalje UŽASA, zatekli STRAVIČAN PRIZOR
Policija, Foto: Marina Lopačić

PROBUDILA IH SNAŽNA EKSPLOZIJA

KOMŠIJE VAN SEBE NAKON ŠTO SE MILAN RAZNEO BOMBOM U ŠAPCU: Otkrili detalje UŽASA, zatekli STRAVIČAN PRIZOR

Grunulo je i zatreslo i nismo odmah znali šta se dogodilo

Objavljeno: 16:49h

Stanare zgrade Trg đačkog bataljona 7 u Šapcu jutros od 7,15 časova je probudila snažna eksplozija. Uplašili su se detonacije posle koje se hodnikom širio gust dim, a vrlo brzo su postali svedoci velike tragedije, kada je pronađeno beživotno telo njihovog komšije Milana M. (56) koji se, kako se pretpostavlja razneo tako što je aktivirao ručnu bombu.

- Grunulo je i zatreslo i nismo odmah znali šta se dogodilo. Pomislili smo da je pukla cev od plina dole u podrumu. Kada je sišao dole predsednik kućnog saveta, zatekao je Milana mrtvog. Bomba mu je raznela glavu i grudi - pričaju stanari.

Nesrećni čovek je sišao u podrum sa bombom i oduzeo sebi život dok su u stanu spavali supruga i 16 godišnji sin.

- Ovo je strašna tragedija. Milan je moj komšija, vrata do mojih i zajedno smo odrasli u ovoj zgradi. Bio je retko dobar čovek. Ne mogu ni da naslutim zašto je ovo uradio. Nisam imao hrabrosti da siđem dole i da ga poslednji put vidim da mi ostane u sećanju onakav kakvog ga poznajem od detinjstva - kaže komšija Milorad Rajšić.

U Šapcu su mnogi poznavali Milana jer je imao stolarsku radnju. Prve komšije navode da je bio vredan čovek i posvećen porodici. Iz prvog braka ima sina koji je odrastao sa majkom, završio fakultet i sada živi u Novom Sadu.

U Višem javnom tužilaštvu naveli su da je dežurni tužilac izvršio uviđaj i da je naložena obdukcija tela. Daljom istragom će se utvrditi detalji porodične tragedije.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.