MUŠKARAC (56) SE RAZNEO BOMBOM U PODRUMU ZGRADE: Užas u Šapcu
Šabac / Ilustracija, Foto: RINA

jeziv slučaj

MUŠKARAC (56) SE RAZNEO BOMBOM U PODRUMU ZGRADE: Užas u Šapcu

Tek posle analize uviđaja, nalaza obdukcije i drugih veštačenja i eventualnih svedočenja znaće se zvanično kako se dogodila ova tragedija

Objavljeno: 16:33h

Šapčain M.M.(56), po svoj pirlici, aktiviranjem bombe u podrumu stambene zgrade, u strogom centru grada, koja je nedaleko od šetališta i "Zelenog venca", oduzeo je sebi život.

Kada su lekari stigli na poziv policije, mogli su jedino da konstatuju smrt. Stanari su čuli snažnu eskploziju oko 7.15 časova i odmah obavestili policiju.

Prizor, posle aktiviranja bombe, bio je kao iz horora, kažu očevici.

Ilustracija
Ilustracijafoto: RINA

Dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Šapcu uradio je uviđaj uz asistenciju policije. Tužilac je, kako se saznaje, naložio obudkciju tela nastradalog M.M.

Tek posle analize uviđaja, nalaza obdukcije i drugih veštačenja i eventualnih svedočenja znaće se zvanično kako se dogodila ova tragedija.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.