BARBARA JE ŽIVELA KAO PRINCEZA, MUŠKARCI SU BALAVILI ZA NJOM: Ćerka čuvenog golmana završila sa ŽESTOKIM MOMKOM
Barbara Bojović, Foto: Aleksandar Jovanović

KAKVA LEPOTA

BARBARA JE ŽIVELA KAO PRINCEZA, MUŠKARCI SU BALAVILI ZA NJOM: Ćerka čuvenog golmana završila sa ŽESTOKIM MOMKOM

Zbog atraktivnog fizičkog izgleda i zbog toga što nije imala "dlake na jeziku" vrlo brzo je postala jedna od "glavnih" devojaka u gradu

Objavljeno: 10:28h

Od trenutka kad se saznalo da je Luka Bojović, sin najomiljenijeg direktora Beo zoo-vrta Vuka Bojovića, uhapšen u Španiji, u fokus javnosti odmah je došla i njegova supruga Barabara, koja je još kao devojka važila za jednu od najlepših u Beogradu.

Barbara je ćerka čuvenog golmana „Partizana“ i „OFK Beograda“, Petra Borote, a uz njega je imala život poput princeze. Borota je neretko posle spektakularnih golova koje je branio na stadionima OFK-a i „Partizana“ znao da uhvati pod ruku suprugu i svoje dve kćerkice, i odvede ih na Voždovac u poslastičarnicu.

Barbara Bojović
Barbara Bojovićfoto: Aleksandar Jovanović

Zbog atraktivnog fizičkog izgleda i zbog toga što nije imala "dlake na jeziku" vrlo brzo je postala jedna od "glavnih" devojaka u gradu. Ubrzo je zapala za oko oko Luki Bojoviću, članu Arkanovih „Tigrova“.

Tek pristigao s ratišta, po prirodi divalj i hirovit, Luka je bacio oko na lepu Barbaru, a kažu da je navodno bio manji od makovog zrna ne bi li osvojio njeno srce.

Barbara Bojović
Barbara Bojovićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

O njihovoj vezi inače se malo zna a upravo je španska štampa bila ta koja je detalja pisala o oboje - pre svega bračnom životu Luke i njegove lepe supruge, koja mu je rodila troje dece.

Bračni par Bojović živeo je u Valensiji mirnim, povučenim životom. Trudili su se da nikome ne budu „trn u oku“, pa čak i kada su živeli na različitim adresama, ljubavi i pažnje među supružnicima nije manjkalo, navodili su španski mediji.

Barbara Bojović
Barbara Bojovićfoto: Aleksandar Jovanović Cile

Posle spektakularne akcije hapšenja Luke Bojovića i jednom restoranu Valensiji, španski policajci obelodanili su da su „došli do Luke tako što su prethodno pratili njegovu ženu“.

Ustanovili su da ona sa decom živi u iznajmljenom stanu u turističkom naselju Fajnstrat, ali da često napušta mesto prebivališta. Pratili su je i zaključili da se sastaje sa Lukom.

Španci su ga uhvatili u jednom restroranu, a on je u kameru, sa lisicama na rukama, poslao poljubac svojoj ženi.

Po Lukinom hapšenju, španski mediji vrveli su od romansiranih priča o „lepoj Barbari koja živi sa srpskim kriminalcem“, zapitavši se „zašto tako lepa žena ne živi mirnim životom“.

(Espreso/Still.kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.