EVO KADA BI TREBALO DA LUKA BOJOVIĆ STIGNE U BEOGRAD: Poznata i PRVA ADRESA nakon sletanja na AERODROM!
Luka Bojović, Foto: Profimedia

deportacija uskoro počinje

EVO KADA BI TREBALO DA LUKA BOJOVIĆ STIGNE U BEOGRAD: Poznata i PRVA ADRESA nakon sletanja na AERODROM!

Proces deportacije jednog od najpoznatijih i preživelih bosova trebalo bi da počne za nešto manje od sat vremena

Objavljeno:

Procedura deportacije ka Srbiji iz zatvora u Valensiji, nekadašnjeg Zemunca i borca Arkanove garde Luke Bojovića, vodi se kao visokorizična akcija, u kojoj su ugroženi i pripadnici MUP Srbije koji učestvuju u njegovom sprovođenju. Luka Bojović je meta celom kavačkom klanu, a u Beograd na Aerodrom "Nikola Tesla", ukoliko u poslednjem trenutku ne dođe do izmena zbog bezbednosti, trebalo bi da sleti večeras.

Proces deportacije jednog od najpoznatijih i preživelih bosova trebalo bi da počne za nešto manje od sat vremena. Po napuštanju zatvora u Valensiji u kome je Bojović proveo poslednjih deset godina, tamošnja policija sprovešće ga do aerodroma u Madridu, a tu ga preuzimaju srpski policajci. Po sletanju na beogradski aerodrom prva adresa na koju će Bojović otići u pratnji policije trebalo bi da bude stanica policije 29. novembar.

Luka Bojović
Luka Bojovićfoto: Profimedia

Tu će biti obavljen razgovor sa njim i identifikacija koja je standardna procedura vezana za ekstradicije i deportacije. Bojović će čuti da je u Srbiji slobodan čovek jer se protiv njega ne vodi nijedan postupak, ali će mu biti saopšteno ono što i sam zna - da je njegova bezbednost ugrožena.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.