SMEH SE PROLOMIO SUDNICOM ZA VREME LALIĆEVOG JEZIVOG SVEDOČENJA: Belivuk i Miljković počeli da se smeju, evo zašto
Foto: Kurir, MUP

JEZIVOST

SMEH SE PROLOMIO SUDNICOM ZA VREME LALIĆEVOG JEZIVOG SVEDOČENJA: Belivuk i Miljković počeli da se smeju, evo zašto

- Kada je Lalić izgovorio da je Miljković mozak operacije svakog ubistva, Miljković je prestao da piše

Objavljeno:

Svedok saradnik Srđan Lalić nastavio je danas svedočenje, u Specijalnom sudu u Beogradu, na suđenju kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, za koje se sumnja da su izvršili sedam teških ubistva.

Veljko Belivuk koji je posle pauze na suđenju imao kratku konsultaciju sa advokatom, grlio je obojicu barnilaca, a Miljković se sa svojim advokatom takođe konsultovao.

Posle pauze, Miljković je ponovo, kao tokom prethodnih suđenja, stavio stolicu ispred sebe i hvatao beleške tokom svedočenja Srđana Lalića, a isto je učinio i optuženi Miloš Budimir.

Kada je Lalić počeo da govori o kući u Ritopeku, Belivuk i Miljković između kojih su sedeli zatvorski stražari, smejali su se i pokušavali da dobacuju jedan drugom.

- Inače kada je Lalić govorio kako je Belivuk sekirom odsekao glavu Veličkoviću, Belivuk je počeo glasno da se smeje, a na usta je čak stavio i ruku da bi se manje čulo. Smejao se i hvatao za glavu i kada se pominjala fraza "nema tela, nema dela, koju su koristili. Kada je počelo da se govori o ubistvu Mitića, izenada se uozbiljio i počeo nervozno da se vrti na stolici - otkriva naš sagovornik.

Smeh i dobacivanje u boksu za optužene izazvao je i deo svedočenja koje se odnosilo na hijerarhiju klana.

- Kada je Lalić izgovorio da je Miljković mozak operacije svakog ubistva, Miljković je prestao da piše, uspravio se i prekrstio ruke na grudi - dodaje naš sagovornik.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.