PRETUKLI DEČAKA POSLE TRENINGA, ZADOBIO TEŠKE POVREDE: Još jedno jezivo VRŠNJAČKO NASILJE u Srbiji, oglasio se otac
Vršnjačko nasilje, Foto: Društvene mreže

incident

PRETUKLI DEČAKA POSLE TRENINGA, ZADOBIO TEŠKE POVREDE: Još jedno jezivo VRŠNJAČKO NASILJE u Srbiji, oglasio se otac

Dete ne može da zatvara desno oko, a istražni organi preuzeli su slučaj nakon prijave

Objavljeno: 13:16h

U Surduličkoj školi košarke nakon treninga u utorak uveče, dečak S. S. (15) zadobio je teže telesne povrede nakon što je na njega nasrnuo vršnjak. Konflikt je započeo u svlačionici, a nakon verbalnog napada, došlo je i do fizičkog.

Dečak je udario glavom o zid, da bi posle toga dobio udarac ispod desnog oka i povredu zbog koje isto ne može da zatvori, navodi se na Instagram stranici moj_beograd_vesti

Pretučen dečak u Surdulici
Pretučen dečak u Surdulicifoto: Printscreen/Instagram/moj_beograd_vesti

- Tako je, sinoć u 21 sat u svlačionici izrevoltiran iz kog god razloga, taj dečak je počeo da ga vređa, da mu spominje porodicu i onda je nasrnuo. Moje dete nikad nije bilo konfliktno, već se branilo. Sreća da su drugi dečaci uskočili i sprečili sukob, dogodilo bi mu se nešto još gore od ovoga - objašnjava otac Ninoslav koji je slučaj prijavio nadležnima.

Nedavno se desio još jedan jeziv slučaj vršnjačkog nasilja. Trinaestogodišnjem N. K. iz Subotice je posle napada vršnjaka odstranjena slezina.

Otac Dejan Kolar kaže da je i njega i mlađu sestru ispisao iz škole.Podsetimo, dečak N.K. napadnut je u školi "Sonja Marinković", kada su trojica đaka osmog razreda sa leđa napala, kome je usled zadobijenih povreda odstranjena slezina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.