DEČAK KOME JE ODSTRANJENA SLEZINA POSLE NAPADA VRŠNJAKA SE OPORAVLJA: Evo šta je poručio njegov OTAC!
Lekari, Foto: Profimedia

DEČAK SE OPORAVLJA

DEČAK KOME JE ODSTRANJENA SLEZINA POSLE NAPADA VRŠNJAKA SE OPORAVLJA: Evo šta je poručio njegov OTAC!

Policija će protiv drugog četrnaestogodišnjaka podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje

Objavljeno:

Trinaestogodišnji N. K. iz Subotice kome je posle napada vršnjaka odstranjena slezina, oporavlja se na Dečjem odeljenju Opšte bolnice u Subotici.

Otac Dejan Kolar kaže da je i njega i mlađu sestru ispisao iz škole.Podsetimo, dečak N.K. napadnut je u školi "Sonja Marinković", kada su trojica đaka osmog razreda sa leđa napala, kome je usled zadobijenih povreda odstranjena slezina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, podneće krivičnu prijavu protiv jednog četrnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška telesna povreda.

Bolnica
Bolnicafoto: Rina

Policija će protiv drugog četrnaestogodišnjaka podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, dok će za trećeg dečaka, trinaestogodišnjaka, izveštaj proslediti tužilaštvu.

-Sumnja se da su oni, pre dva dana, u jednoj osnovnoj školi u Subotici učestvovali u incidentu u kojem je teže povređen učenik osmog razreda - navode u saopštenju policije.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.