POZNAT IDENTITET PEDOFILA KOJI JE OSUĐEN NA 8 I PO GODINA: Prilazio deci i mamio ih pričom o njegovom novom biciklu
Zatvor (ilustacija), Foto: Profimedia

strašno

POZNAT IDENTITET PEDOFILA KOJI JE OSUĐEN NA 8 I PO GODINA: Prilazio deci i mamio ih pričom o njegovom novom biciklu

V. M. je pravosnažno osuđen na jedinstvenu kaznu od osam i po godina zatvora

Objavljeno:

Viši sud u Novom Sadu potvrdio je Novosađaninu V. M. (43) presudu u trajanju od osam i po godina zatvora zbog četiri krivična dela nedozvoljene polne radnje.

Osuđeni je bio uhapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad troje maloletnika.

- Decu je mamio tako što im je prilazio i zvao ih u jednu prostoriju da im pokaže bicikl. Sumnja se da ih je dodirivao, pipkao i neprikladno im se obraćao. Jedna devojčica je sve ispričala svojim roditeljima, koji su odmah pozvali policiju - kazao je izvor i dodaje da je V. M. i pre 20 godina bio osumnjičen za slično delo.

Podsetimo, V. M. je pravosnažno osuđen na jedinstvenu kaznu od osam i po godina zatvora, a izrečena mu je mera bezbednosti zabrane približavanja i komunikacije sa maloletnim oštećenima.

Zabranjeno mu je da se oštećenima približi na udaljenosti manjoj od 100 metara, zabranjen mu je pristup u prostorije oko mesta stanovanja i mesta rada - školovanja svih oštećenih, kao i svako dalje uznemiravanje i komunikacija sa oštećenima u roku od tri godine od dana pravnosnažnosti presude, s tim da se vreme provedeno u zatvoru ne uračunava u vreme trajanja mere.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.