OTAC MU UBIJEN SA ARKANOM, POZNAT JE KAO BOGATI KLINAC 90IH! Aleksandar Mandić otkrio nove detalje u Crnoj hronici
Foto: Promo

GLEDAJTE

OTAC MU UBIJEN SA ARKANOM, POZNAT JE KAO BOGATI KLINAC 90IH! Aleksandar Mandić otkrio nove detalje u Crnoj hronici

Aleksandar Mandić je u medijima poznat pod nadimkom bogati klinac 90-ih godina, sa nepunih 6 godina vozio je automobil, posedovao oružje

Objavljeno:

Ne propustite novu epizodu emisije "Crna hronika" večeras u 21 čas na Kurir televiziji!

Svake nedelje voditeljka i urednica emisije "Crna hronika", Jelena Pejović sa svojim gostima analizira vesti i događaje koji su potresli Srbiju i otkriva nove detalje i priče, a njen večerašnji gost je Aleksandar Mandić, sin biznismena Milenka Mandića Mande, koji je ubijen 15. januara 2000. godine zajedno sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Aleksandar Mandić je u medijima poznat pod nadimkom bogati klinac 90-ih godina, sa nepunih 6 godina vozio je automobil, posedovao oružje, živeo u vili, pohađao francusku školu, imao guvernantu, trenirao boks i fudbal. Za sebe kaže da je bio sin najboljeg oca na svetu i da je živeo bajku koja je nasilno prekinuta kada su mu ubili oca.

U nastavku emisije govorilo se i o Aleksandru Kneževiću Kneletu. koji je bio idol mladima tokom 90-ih godina. Imaćete priliku da čujete priču o njegovom životu iz ugla njegovih prijatelja, a otkriveno je i zašto su ga zvali princ beogradskog asfalta. Bilo je reči i o ubistvu Ljubomira Markovića Kiće, jednog od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" koji je hladnokrvne ubijen pre tačno tri godine u Beogradu.

Gledajte Crnu hroniku večeras u 21 čas na Kurir televiziji! Pričaće se!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.