MARKO (30) IZ SVILAJNCA ĆE SUTRA BITI SAHRANJEN: Preminuo je nakon KOLONOSKOPIJE u ćuprijskoj bolnici
Marko Stojanović, Foto: KURIR/ PRIVATNA ARHIVA

sahrana marka stojanovića

MARKO (30) IZ SVILAJNCA ĆE SUTRA BITI SAHRANJEN: Preminuo je nakon KOLONOSKOPIJE u ćuprijskoj bolnici

Ova tragična vest o smrti mladića uznemirila je javnost, a tim povodom oglasio se i vd direktor bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić

Objavljeno:

Marko Stojanović (30) iz Svilajnca u ponedeljak 24. oktobra otišao je u ćuprijsku bolnicu na rutinsku kolonoskopiju, nakon koje je pao u komu i ubrzo preminuo.

Marko je, prema tvrdnjama njegove supruge Nikoline Antić, preminuo zbog toga što su mu ćuprijskoj bolnici probušili debelo i tanko crevo tokom kolonoskopije, a dok su to sanirali, povredili mu i pluća. On će biti sahananjen u sredu na gradskom groblju u Svilajncu u 13 sati, prenosi Nova. Marko je imao roditelje i starijeg brata, a iza njega ostala je supruga Nikolina, petnaestomesečni sin i ćerka (10) iz prvog braka.

Marko Stojanović
foto: KURIR/ PRIVATNA ARHIVA

Ova tragična vest o smrti mladića uznemirila je javnost, a tim povodom oglasio se i vd direktor bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić.

- U Opštoj bolnici Ćuprija, prilikom komplikacija tokom kolonoskopije i, nažalost, tragične smrti pacijenta M.S, započet je inspekcijski nadzor od strane inspektora Sektora za inspekcijske poslove Ministarstva zdravlja, rekao je Gajić.

Podsetimo, tridesetogodišnji mladić iz Svilajnca koji je nakon komplikacija tokom kolonoskopije iz Ćuprije prebačen u Kragujevac, a potom u Beograd, preminuo je u Kliničkom centru Srbije.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.