KONAČNO SE OGLASIO DIREKTOR ĆUPRIJSKE BOLNICE: Ovo je imao da kaže o Markovoj smrti nakon kolonoskopije!
Marko sa porodicom, Foto: KURIR/ PRIVATNA ARHIVA

OGLASILI SE

KONAČNO SE OGLASIO DIREKTOR ĆUPRIJSKE BOLNICE: Ovo je imao da kaže o Markovoj smrti nakon kolonoskopije!

Tridesetogodišnji mladić iz Svilajnca koji je nakon komplikacija tokom kolonoskopije iz Ćuprije prebačen u Kragujevac, a potom u Beograd, preminuo je u Kliničkom centru Srbije

Objavljeno:

- U Opštoj bolnici Ćuprija, povodom komplikacija tokom kolonoskopije i, nažalost, tragične smrti pacijenta M.S, započet jeinspekcijski nadzor od strane inspektora Sektora za inspekcijske poslove Ministarstva zdravlja, rekao je vd direktora bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić.

Podsetimo, tridesetogodišnji mladić iz Svilajnca koji je nakon komplikacija tokom kolonoskopije iz Ćuprije prebačen u Kragujevac, a potom u Beograd, preminuo je u Kliničkom centru Srbije.

Marko Stojanović
foto: KURIR/ PRIVATNA ARHIVA

- Trenutno očekujemo dalje naloge Sektora za inspekcijske poslove Ministarstva zdravlja - dodaje Gajić.

Mladić je u ponedeljak u Opštoj bolnici u Ćupriji podvrgnut kolonoskopskom pregledu, a zbog nastalih komplikacija, prebačen je u Klinički centar u Kragujevcu, a potom i u UKC Srbije.

Mediji su izveštavali, pozivajući se na članove njegove porodice, da je mladiću tokom kolonoskopije u Ćupriji probušeno tanko i debelo crevo. Porodica navodi i da je osim creva imao i oštećenja jednjaka i plućnog krila.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.