SLAVICI PRETI ROBIJA! Evo koliko godina može da dobije zbog BRUTALNOG PREBIJANJA ĆERKE!
Brutalno prebijanje ćerke, Foto: 192/Instagram

jezivo

SLAVICI PRETI ROBIJA! Evo koliko godina može da dobije zbog BRUTALNOG PREBIJANJA ĆERKE!

Majka u jednom trenutku devojčicu, koja se guši u suzama, baca na pod i nastavlja sa pretnjama

Objavljeno:

Slavica Đilas osumnjičenoj da je brutalno pretukla svoju trogodišnju ćerkicu preti čak 10 godina robije zbog krivičnog dela nasilje u porodici.

Naime, Slavica je danas saslušana pred Drugim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu zbog sumnje da je brutalno pretukla svoje trogodišnje dete. Ona se na saslušanju branila ćutanjem, nakon čega joj je određen pritvor.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, njoj se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici. Krivičnim zakonikom za ovo krivično delo, ukoliko je učinjeno nad maloletnim licem zaprećena kazna zatvora je od dve do 10 godina.

Podsetimo, ranije danas iz Tužilaštva je saopšteno da je Slavica iskoristila zakonsko pravo da ne iznosi svoju odbranu.

Grocka
foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

Drugo Drugo OJT u Beogradu podnelo je Drugom osnovnom sudu u Beogradu predlog da se okrivljenoj odredi pritvor iz zakonskih razloga odnosno jer postoje okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i jer je način izvršenja doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Podsetimo, na užasavajućem sminku koji se juče pojavio i proširio društvenim mrežema, vidi se majka Slavica Đilas (27) iz Begaljice (deo Grocke) kako bezočno šamara devojčicu i sve vreme joj govori: "Ovo ti je za Zorana. Zbog tebe je naš Zoran u zatvoru. Milice, zašto diraš Zorana".

Majka u jednom trenutku devojčicu, koja se guši u suzama, baca na pod i nastavlja sa pretnjama: "Još nisam završila, dođi ovamo, nisam završila, nemoj da te jurim. Ako ti dođem gotova si".

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.