"DECA SU MI U ZVEČANSKOJ, POMOZITE MI DA IH VRATIM": Ispovest oca devojčice koju je majka PRETUKLA!
Kuća gde je majka krvnički pretukla ćerku, Foto: Zorana Jevtić

oglasio se

"DECA SU MI U ZVEČANSKOJ, POMOZITE MI DA IH VRATIM": Ispovest oca devojčice koju je majka PRETUKLA!

"Dok sam ovde, dobro mi je. Kad odem u Begaljicu, samo mislim na moju Milicu i na mog Mihajla"

Objavljeno:

Ko Boga vas molim, vas, vašu redakciju, vas kao moju ćerku, pomozite mi da vratim moju decu kući - sav uplakan ovako govori danas Prvoslav Pajić, suprug Slavice Đilas koja je juče uhapšena zbog toga što je tukla ćerku Milicu, a o čemu je snimak kružio društvenim mrežama.

Grocka
foto: 192/Instagram

Ekipa Telegrafa Prvoslava je našla u centru Grocke, gde prodaje stare stvari. Kaže da je za sve kriva njegova tašta Lidija.

- Zatvori mi kuću! Gde ću i šta ću sad? Dok sam ovde, dobro mi je. Kad odem u Begaljicu, samo mislim na moju Milicu i na mog Mihajla. Deca su mi sada u Zvečanskoj. Obećali su mi u Centru za socijalni rad da će da me zovu da odem da ih vidim. Ja ne znam kako će moje srce to da izdrži. Al neću ništa da radim dok me ne pozovu iz Centra - kaže jecajući Prvoslav.

Kaže da nisu lažne slike ljubavi koje se pojavljuju u medijima njegove supruge Slavice i dece.

Grocka
foto: Zorana Jevtić

- Ona ih voli. Nije to lažna ljubav. Nikada, baš nikada, ih nije udarila da ja za to znam. Za ovo nasilje sam saznao dva dana pre nego što je snimak objavljen. Rekla mi je da nije smela da mi kaže da ne bih ja nju tukao. Čuj, zašto bi je tukao - rekao je Prvoslav.

Na pitanje šta je zapravo prethodilo tom snimku, Prvoslav konačno razjašnjava ovu situaciju.

- Lidija je zvala iz Sombora Slavicu i rekla da trpi nasilje od Zorana. Da bi Slavica njoj pomogla, ona je to prijavila policiji. E sad se ona njoj sveti što je njen Zoran u zatvoru, al zašto preko dece.

Zoran
Zoranfoto: Facebook

S obzirom na to da kruže priče da je i Slavica imala nešto emotivno s tim Zoranom, pitali smo Prvoslava koliko je to istina.

- Ne, nikada. On je jednom bio u mojoj kući kad smo živeli na drugoj adresi. Kako pored mene? To nije tačno - rekao je Prvoslav.

Otkrio nam je i da će 20. novembra morati da napuste kuću u kojoj su sada podstanari.

- Skućiću se ja. Imam gde, naći ću. Mene nije sramota, ja sam i prosio. I pop parohijski me zna. Kad nemam, ja odem u crkvu i tražim. Najteže mi je što ću morati da spakujem stvari, najviše Mihajlovih i Miličinih igračaka. Sad nema sa njima ko da se igra - rekao je on.

Prvoslav kaže da je Slavica trenutno na suđenju i s obzirom na to da ranije nije imala nikakvih prijava, nada se da će ipak biti puštena, ali dodaje:

- Ipak taj snimak, to je otežavajuća okolnost.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.