OGLASIO SE MUŽ ŽENE SA ZASTRAŠUJUĆEG SNIMKA! Pojavili se detalji zlostavljanja deteta, MUČNO JE!
Iživljavanje nad detetom, Foto: Printscreen 192.rs

STRAŠNO

OGLASIO SE MUŽ ŽENE SA ZASTRAŠUJUĆEG SNIMKA! Pojavili se detalji zlostavljanja deteta, MUČNO JE!

On je rekao da ne zna gde mu se sada nalazi supruga za kojom je inače raspisana potraga

Objavljeno: 10:25h

- Da sam bio kod kuće to se ne bi ni desilo - reči su Prvoslava Pajića, oca dece i supruga Slavice Đilas, žene snimljene kako brutalno udara svoju malolenu ćerku od tri i po godine.

Prema njegovim rečima, Centar za socijalni rad je u priustvu policije došao sinoć kod njih i oduzeo im decu.

- Centar za socijalni rad u prisustvu inspektora sinoć u 11 sati ušao nam je u kuću i odveo mi decu - rekao je on.

On navodi da je bio u Centru za socijalni rad na razgovoru, te da razume da njegova supruga nije smela da udara devojčicu.

- Nema nikakvih problema da se deca vrate, ali ona, ja to razumem, nije smela da uradi. Ja za to nisam znao, nisam bio kući. Da sam bio kući to se ne bi desilo. To je sve ispalo radi njene majke, zbog nje su meni deca uzeta. Sve što je ona napravila, ona je meni rekla. Da će decu da mi strpa u Dom, a ja da odem neću - ispričao je on.

00:20

ZORAN JE ZBOG TEBE U ZATVORU: Snimak maltretiranja devojčice uznemirio celu Srbiju

On je rekao da ne zna gde mu se sada nalazi supruga za kojom je inače raspisana potraga.

- Gde se oni sada nalaze, mene to ne zanima. Mene interesuju moja deca. Ja molim javnost, molio sam i u Centru da mi vrate decu, oni su meni rekli da ne može tako brzo, ali za dva meseca će biti. Ali će mi biti omogućeno da idem da decu vidim - rekao je on.

Kuća u kojoj žive Slavica i Prvoslav

Kako saznaje "Blic" devojčica sa snimka ima tri ipo godine, a Pajić i Đilas imaju još i sina, koji ima godinu i po dana.

Snimak nasilja nad devojčicom snimila je baba dece, odnosno majka Slavice Đilas.

Drugo osnovno javno tužilastvo u Beogradu je odmah nakon saznanja o video snimku na kojem se vidi kako majka udara maloletno dete, sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i saradnju za Opštini Grocka i u saradnji sa Centrom za socijalni rad i policijskom stanicom Grocka odmah preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za predmetni događaj i zaštite maloletnog lica.

Rezultat vanrednog sastanka je da su utvrđeni identiteti svih učesnika događaja, da su dva maloletna lica pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite, a da je za majkom raspisana potraga, s obizrom da nije dostupna državnim organima.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.