DEVOJKU SPOPAO MANIJAK U AUTOBUSU, HITNO SE OGLASILA ZA ESPRESO: Upozorila je sve, dobro se ČUVAJTE, NIJE NAIVNO
Foto: Privatna arhiva

govorila za naš portal

DEVOJKU SPOPAO MANIJAK U AUTOBUSU, HITNO SE OGLASILA ZA ESPRESO: Upozorila je sve, dobro se ČUVAJTE, NIJE NAIVNO

Nakon brojnih dešavanja sa silovateljima i nasilnicima, nikakav apel nije urodio plodom i ponovo se dešavaju iste stvari ženama i devojkama u Srbiji

Objavljeno:

Strašna situacija desila se danas u javnom prevozu devojci iz Obrenovca. Naime, nju je spopao manijak B.P., a za portal Espreso progovorila je o tome kroz kakvu je torturu prošla.

Nakon brojnih dešavanja sa silovateljima i nasilnicima, nikakav apel nije urodio plodom i ponovo se dešavaju iste stvari ženama i devojkama u Srbiji.

Inače, u pitanju je stariji čovek koji je seo pored devojke iako je imalo, kako kaže, još dosta praznih mesta u autobusu, ali se ona na prvu loptu nije mnogo obazirala jer je imala slušalice u ušima.

- Čovek je seo pored mene i počeo nešto da priča, ali sasvim normalno, kao bilo koji drugi deka ili baka, o tome gde živi, kako živi, itd. Međutim, kada je autobus krenuo, on je počeo da mi priča kako je njegov sin poginuo, a unuk umro od neke teške bolesti i kako on "mora da se isprazni na ženama", strašne su to stvari koje mi je izgovorio. Kada sam ga pitala da li je normalan i da li je svestan šta mi govori, on me je pitao: "Šta misliš ti? Misliš da ja ne mogu ovako mator, da sam nesposoban?", počinje priču naša sagovornica.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

Nakon što je ovaj, slobodno ga možemo nazvati monstumom, devojci ispričao gadosti i svoje seksualne fantazije, počeo je da je vuče i dodiruje po telu.

- Njega su svi čuli u autobusu šta mi priča, bio je glasan, ali niko nije reagovao. Počeo je da mi priča kako je sa ženom koja je tridesetak godina mlađa od nega, kako joj je napravio dete da bi ostala sa njim, a ja sam se zgražavala. Dodirivao me je, rekla sam mu da prestane, a on mi je odgovarao sa: "Deka se samo šali": Zatim mi je rekao da izađemo na glavnoj stanici u Beogradu, da me pipka i grli da bi napravio ljubomornom njegovu ženu, priča isprepadana devojka.

Kako nam je rekla, pokušavala je da se skloni od manijaka, ali on je sedeo tako da nije mogla da prođe. Na svu sreću, njen poznanik je ušao u autobus, a ona mu je porukom javila da se ne oseća bezbedno i da priđe kako bi joj pomogao.

Manijak
foto: Printscreen/Twitter

- Kada je kolega sa fakulteta ušao u autobus, ja sam ustala i pomerili smo se na drugu stranu autobusa. Nakon toga je čovek prišao do nas i nastavio nešto da priča i njemu i meni. Samo sam čekala da izađem iz tog autobusa, ispričala je devojka za naš portal.

Naša sagovornica je uspela manijaka da fotografiše, a nakon toga je na društvenim mrežama podelila apel devojkama. Kako nam je rekla, saznala je da nije jedina koju je ovaj čovek spopao, te da je sličnu situaciju imala još jedna sugrađanka koju je, na svu sreću, spasao putnik u autobusu.

- Zdravo svima, želim da se obratim svima u vezi sa ovom situacijom koja se jutros dogodila. Naime dotični B.P, čovek koji ima oko 70 godina, spopadao me je na sred autobusa, pričao mi svoje seksualne fantazije, nudio mi usluge, zvao na ručak, čak rekao kako me je video i pre ulaska na stanicu gde živim, da ako ga sretnem slobodno priđem. Da bi mi ja kraju kada sam smogla hrabrosti da ustanem i prodjem tik uz njega jer sam bila u ćošku dodirivao noge i rekao, "ajde da se dogovorimo, ako izašeš na glavnoj stanici u Beogradu, da te ja malo pipkam i grlim, da ova moja mala bude ljubomorna". Da stvari budu još jasnije žena mu je mlađa oko 30 godina i već neko vreme je po bolnicama, verovatno isti slučaj kao i on... Kada je tek seo do mene pričao je normalno kao i svaka druga starija osiba sažalila sam se i komunicirala, pričao mi je o porodici, selu, kako je izgubio i sina i unuka, pa je žalostan, te da su mu uteha žene i traži neku mladu da mu rodi dete... Na sve to niko iz autobusa nije reagovao! Prepušteni smo izgleda samo sebi, slala sam i na Beogradske stranice, kažu da ne mogu nažalost ništa. Dok policija brani i prebija nas normalne građane koji se bunimo i protestujemo, ovakvi manijaci bivaju zaštićeni. Pazite se žene/devojke/devojčice, ako ga vidite samo se sklonite. Čovek je iz Drena. Hvala na ovo malo pažnje. Čuvajte se, sami smo u svemu, kao narod jedino nešto možemo promeniti, jer ova vlast očigledno neće ništa. - napisala je devojka u objavi.

Sve ovo se odigrali na liniji 860 koja saobraća od Beograda do Obrenovca.

Apelujemo na sve devojke i žene u Srbiji da ovakve poruke obavezno prijave policiji!

(Espreso/D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.