DEVOJKA U BEOGRADSKOM PREVOZU SNIMILA UZNEMIRUJUĆI PRIZOR! Ono što je manijak radio na sedištu je OGAVNO! (VIDEO)
Slika sa lica mesta, Foto: Foto: Instragam/Moj Beograd

STRAŠNO

DEVOJKA U BEOGRADSKOM PREVOZU SNIMILA UZNEMIRUJUĆI PRIZOR! Ono što je manijak radio na sedištu je OGAVNO! (VIDEO)

Nije prvi put da se u gradskom prevozu desi ovakva scena

Objavljeno: 20:54h

Strašna scena odigrala se u gradskom prevozu u Beogradu, na liniji 83, kada je kako se navodi u opisu video snimka jedan muškarac onanisao pred putnicima i uznemiravao jednu od njih.

"Da upozorim samo devojke, danas u 83 smer ka Zemunu sela sam normalno pored čoveka, koji je isto tako izgledao normalno, dok sam gledala u tel perifernim vidom vidim sa se nešto dešava pored, ja uzmem da snimim kad ono...mozete videti i sami", napisala je uznemirena devojka na društvenim mrežama, a onda je nastavila:

- Nakon toga on meni govori najlepša si i najzgodnija devojka u Beogradu, kad izađemo iz autobusa vodim te na sladoled i da ti dam nesto para, zatim mi govori, ajde se podigni da stavim ruku, misleći ispod mog du*eta, ja na to ustajem i krećem da se pomeram od njega, žena mi govori da je to počeo da radi od kad sam sela, ja sam mu odmah okrenula leđa i gledala u telefon kuda ide bus, nisam mogla da primetim ništa. Samo eto, apel za sve devojke. Moja greška je sto mu nisam otkinula tu ruku. Pritom čovek ima sigurno 70 godina - napisala je ona, a kako je izgledala cela situacija pogledajte u snimku ispod

Video edited on Kapwing

Podsetimo, u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan B.M. osumnjičeni da je polno uznemiravao žene na Adi Ciganliji. Trčao je nag, zadovoljavao se pred prolaznicima, i dodirivao po međunožju dve ženske osobe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.