IZNEMOGLA ŽENA JEDVA STOJI, ON JE MUČI! Kamere uhvatile strašan trenutak nasilja kod Karađorđevog parka (VIDEO)
Nasilje u Karađorđevom parku, Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

OVOME SE MORA STATI NA PUT!

IZNEMOGLA ŽENA JEDVA STOJI, ON JE MUČI! Kamere uhvatile strašan trenutak nasilja kod Karađorđevog parka (VIDEO)

Prvo što treba da uradite u trenutku kada vidite da je neko od sugrađana napadnut, jeste da pozovete policiju, dok policija dođe vi možete i da snimite kako biste u daljem procesu pomogli žrtvi, ovako se čini da je mnogima cilj da njihov video postane viralan, ali ne i od koristi ugroženima

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak na kojem se vidi kako nepoznati muškarac nasred ulice u Beogradu kod Karađorđevog parka matretira ženu.

Na snimku se može videti kako se iznemogla žena drži za stomak i i pokušava da se skloni od nasilnika dok je ovaj hvata za ruku i ne dozvoljava joj da ode.

U jednom momentu im prilazi nepoznati muškarac i čini se kao da ima nameru da zaštiti ženu, ali u tom trenutku se video snimak prekida.

Podsetimo, ovo našalost nije jedini slučaj nasilja nad ženama na javnom mestu u Srbiji.

Nasilnik koji je u aprilu ove godine šutirao i udarao ženu i njenog psa na ulici u Zemunu uznemirio je javnost. Policija je istog ubrzo identifikovala i uhapsila.

Još jedan jeziv snimak nasilja širio se društvenim mrežama. U Mladenovcu je ranije ovog meseca muškarac izvršio nasilje nad ženom. On je najpre ženu počeo da čupa za kosu, a potom da je steže za vrat, da bi sve eskaliralo kad je nesrećnoj ženi udario nekoliko šamara.

Miroslav D. (57) se predao policiji, u čijoj se stanici pojavio sa braniocem.

Pored jezive činjenice da su pomenuti muškarci izvršili nasilje nad ženama, jednako je jeziva činjenica da su oni koji su usnimili nemile scene nepomično stajali bez namere da ženama ukažu pomoć i odbrane ih od monstruma.

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 - 35 00 36.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.