BELIVUK GLEDAO MILJKOVIĆA PA OPSOVAO! Kada je jedan optuženi rekao da radi u javnom preduzeću, NASTAO JE SMEHOTRES
Marko Miljković i Veljko Belivuk, Foto: Nenad Kostić, Printscreen

SUĐENJE

BELIVUK GLEDAO MILJKOVIĆA PA OPSOVAO! Kada je jedan optuženi rekao da radi u javnom preduzeću, NASTAO JE SMEHOTRES

"Svi su se sa optuženičke klupe smejali dok je Karapanžić iznosio odbranu!

Objavljeno:

Veljko Belivuk i Marko Miljković u drugom delu današnjeg suđenja ovom kriminalnom klanu pokušavali su da komuniciraju, smejali su se a u jednom trenutku je Belivuk kroz osmeh Miljkoviću rekao "je..m ti sunce".

Dok je za govornicom bio Milovan Tadić, Belivuk, Miljković i Tadićeva sestra koja je sedela u publici, klimali su glavom u znak odobravanja.

- Međutim, Belivuku je vremenom opala pažnja, pa se namestio u poluležeći položaj, preko klupe ispred njega, igrao se rukama, trljao oči. Kada je Tadić rekao da treba da ga puste na slobodu, svi su klimali glavom - kaže naš sagovornik.

Dok je Ivanovski iz Pančeva iznosio odbranu i pričao kako je on zaposlen u JP Pančevo, optuženi su se smejali.

1 / 7 Foto: Nenad Kostić

Kada je u sudnicu ušla Slađana Sekulić, jedina žena u klanu, Belivuk i Georgijev, inače njen suprug sa odobravanjem su slušali ono što govori, a Vlade Georgijev je supruzi klimnuo glavom i kada se posle kratkog izjašnjenja, tokom kog je rekla da kuću u Tršiću nisu ustupali Beliuvku, vratila na optuženičku klupu.

- Svi su se sa optuženičke klupe smejali dok je Karapanžić iznosio odbranu, a tresli su se od smeha i kada je Miljković od sudije zatražio da ga prebaci u sudnicu, odnosno u deo u kom sede svedoci saradnici - dodaje sagovornik Kurira.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media