IZNETE ŠOKANTNE TVRDNJE O BOJANI BELIVUK: Vučeljić o supruzi Velje Nevolje, govorio kao NAVIJEN!
Bojana Belivuk i Velja Nevolja, Foto: Kurir, Stefan Stojanović

SVE SE SAZNALO

IZNETE ŠOKANTNE TVRDNJE O BOJANI BELIVUK: Vučeljić o supruzi Velje Nevolje, govorio kao NAVIJEN!

Protiv žene Veljka Belivuka, Bojane Belivuk, pred istim sudom vodi se postupak za pranje novca

Objavljeno: 11:03h

Suđenje kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića nastavlja se danas je danas u Specijalnom sudu.

Protiv žene Veljka Belivuka, Bojane Belivuk, pred istim sudom vodi se postupak za pranje novca, a okrivljeni Aleksandar Vučeljić govorio o supruzi Velje Nevolje

- Što se tiče dogovora mene i Veljka Belivuka, njegova žena je majka troje maloletne dece. Imala je želju, pošto sam već imao firmu, da ta firma bude otvorena po pola, na šta sam ja pristao. Tražila je čak vizit karte, išla je da otvaramo račune, uradio sam vizit karte na njeno ime, bila je srećna. Ona je čak pozajmila novac, tako svi rade, daju pozajmicu osnivača. Ovde se sad vodi neki postupak za pranje para protiv Bojane Belivuk, a ona je samo htela da radi. Zamislite, majka, kuva, sprema, pegla, srećna što počinje da radi, bila zaposlena na platu od 60.000 dinara kao i moja supruga, i sad tužilaštvo nju tereti da je htela da pere novac. Ja kažem da nije. Imala je želu da radi - branio je Vučeljić Belivukovu ženu Bojanu, protiv koje se vodi postupak za pranje novca.

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

Ovaj navijač, koji je u pritvoru, ispričao je da su imali pet automobila za renta kar i da je firma krenula da radi, da su imali velike prateće troškove, poreze državi, pa je došao na ideju da dva automobila, škodu superb i pasat koji je već imao u svojoj firmi, prebaci u B&B drive, koju je otvorio sa Bojanom Belivuk.

- Ja sam u obe firme, Sout car i B&B drive radio sve, servise, usisavanje, išao u banke, pravio ugovore, sačekivao klijente. Sad vi zamislite to da kao član organizovane kriminalne grupe koji je stekao finansijsku korist radi sve sam, ja se grbavim, perem, tuširam tamo, klackam se u banci metar po metar, da ne pričam sve ostalo, a ne zaposlim radnika. A onda kao član kriminalne grupe idem sa suprugom, šetam gradom sa trudnom ženom. Ja sam bio ili na stadionu, ili sa ženom i ćerkom, zamislite šetam sa trudnom ženom i zastrašujem ljude. Ja sam za primat mogao da se borim samo oko ljuljaške i klackalice, toliko smo moja trudna žena, ćerka i ja strašni - pričao je Vučeljić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.