"ZVICER I JA SMO PRIJATELJI, IŠAO SAM KOD NJEGA" Belivuk govorio o šefu "kavčana" pa ZAPRETIO svedocima saradnicima
Suđenje Belivuku, Foto: Zorana Jevtić

novi momenti

"ZVICER I JA SMO PRIJATELJI, IŠAO SAM KOD NJEGA" Belivuk govorio o šefu "kavčana" pa ZAPRETIO svedocima saradnicima

Iako nije detaljno govorio o sedam zločina, trgovini drogom niti držanju oružja, Belivuk je na kraju izlaganja izjavio da neće da odgovara na pitanja

Objavljeno:

Suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ko je počelo jutros u najvećoj sudnici Specijalnog suda u Beogradu završeno je za danas, a nastavak je zakazan za sredu, kada bi odbranu trebalo da iznese drugooptuženi Marko Miljković.

Belivuk je pred sudom naveo i da je tačno da mu je Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana prijatelj.

- Jeste, Miljković i ja smo u januaru išli na babine - rekao je Belivuk, u kontekstu da su hteli, mogli su da pobegnu iz države da ne bi bili uhapšeni.

- Mogli smo u Panamu da odemo, al nismo, u Srbiju smo se vratili. Evo, moram svima da kažem da nije Radoje Zvicer ubijen. Evo baš mi ih je žao - rekao je Belivuk u sudu.

Radoje Zvicer
Radoje Zvicer foto: Privatna arhiva

Pretnja svedocima saradnicima

Iako nije detaljno govorio o sedam zločina, trgovini drogom niti držanju oružja, Belivuk je na kraju izlaganja izjavio da neće da odgovara na pitanja.

- To je sve što imam da izjavim, nadam se da vas nisam udavio - završio je odbranu Belivuk, pošto je prethodno pozvao sudiju da trojicu svedoka saradnika vrati u pritvor "pa da vidi šta će da bude".

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.