"RADNIK U PRODAVNICI NA DORĆOLU JE OŠAMARIO SESTRU"! Mladić izneo STRAŠNE tvrdnje, nastavak priče UZNEMIRIO Srbiju!
Dečko koji je izneo strašne tvrdnje, Foto: Printscreen, Espreso

AKO VAS NEKO NAPADNE, BRANITE SE!

"RADNIK U PRODAVNICI NA DORĆOLU JE OŠAMARIO SESTRU"! Mladić izneo STRAŠNE tvrdnje, nastavak priče UZNEMIRIO Srbiju!

Kako mladić kaže, napao ju je radnik obezbeđenja

Objavljeno:

Društvenim mrežama kruži snimak mladića koji je ispričao kakvo nasilje je doživela njegova rođena sestra i sa kakvim se problemom sada susreće.

Naime, mladić je na svom Instagram profilu snimio video u kom je opisao kako je njegova sestra napadnuta u jednom marketu na Dorćolu. Kako mladić kaže, napao ju je radnik obezbeđenja koji joj je lupio šamar zbog flaše soka. Inače, u pitanju je maloletna osoba, a ona je nakon napada odgovorila istom merom.

"Juče je mojoj sestri koja ima 17 godina radnik iz marketa na Dorćolu lupio šamar. Desilo se to da je ona ušla u prodavnicu sa već kupljenim sokom sa neke trafike prethodno. Radnik ju je video sa tim sokom, a svakako postoje kamere koje bi to dokazale. Međutim, on ju je optužio da je ukrala sok i da mora da ga plati, ona je, normalno, krenula verbalno da se brani gde joj se on potom uneo u lice i zatim joj lupio šamar. Čovek ima 75 godina, ne mogu da ga nazovem gospodinom jer gospodin nije, ona mu je nakon tog šamara vratila istom merom", priča mladić.

Kako je dalje rekao, nakon toga je otišla nazad u školu, pozvala razrednog starešinu i policiju, a onda je usledila vest koja je ostavila bez teksta.

"Nakon toga je inspektor rekao da bi protiv moje sestre mogao da bude pokrenut prekršajni postupak, a ne protiv čoveka koji je lupio šamar mojoj sestri koja je pritom maloletna. Da li je moguće da živimo u državi u kojoj nasilnici mogu da se izvuku bez ičega, a pokreće se prekršajni postupak protiv moje sestre? Neverovatno", kazao je mladić.

On je zamolio da se njegov video deli po mrežama, što su ljudi i uradili, a ispod istog je veliki broj komentara, a ovo su samo neki od njih.

- Neka mu je vratila, drtina matora. A policija, pa kad su radili svoj posao kako valja.

- Ja zivim na Dorćolu ja ću sutra da uđem sa dve litre soka u prodavnicu u tu da vidim da l će me udariti tako ću ga ugurati u kolica mamicu mu je*em matoru!

- E i da mu je duplo vratila, tako i treba. Maloletnike će da kazne, a matore drtine će slobodno da šetaju ulicama Beograda...

- Svaka čast, kako je odreagovala u takvoj situaciji, ja bih isto uradila… Sramota je što se večito brane ti matorci, bolesnici kojima je dopušteno svašta, bar iz mog ličnog goreg primera mogu da potvrdim ako se ovakve situacije sad dešavaju i ne rešavaju.

Pišite nam mišljenja na ovu temu u komentarima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.