DIREKTOR BOLNICE O POVREĐENIMA NA MOSTU U OVČAR BANJI: Dve žene su u teškom stanju! (FOTO)
Ilustracija, Foto: RINA

STRAVIČNA NESREĆA

DIREKTOR BOLNICE O POVREĐENIMA NA MOSTU U OVČAR BANJI: Dve žene su u teškom stanju! (FOTO)

U čačansku bolnicu je primljeno 10 pacijenata, a troje je sanitetima prebačeno u Spinalni centar Ortopedije na Banjici zbog povreda pršljenova

Objavljeno:

Dve žene su poginule, a 10 osoba je povređeno kada se otkačio viseći most koji su prelazili u Ovčar Banji.

Reč je o turistima iz Zvornika koji su u Ovčar Banji napravili pauzu i kada su prelazili pešački viseći most on se, najverovatnije usled preopterećenja, otkačio. Spasilačke ekipe pretražuju reku.

Dr Dejan Dabić, direktor Opšte bolnice u Čačku, rekao je da se dve pacijentkinje nalaze na intenzivnoj nezi sa teškim telesnim povredama – jedna pacijentkinja ima prelom karlice i prelom pršljenova, druga ima povredu pluća.

- Imamo na hirurgiji troje pacijenata sa lakim telesnim povredama i na ortopediji dve pacijentkinje sa lakim telesnim povredama - rekao je dr Dabić.

U čačansku bolnicu je primljeno 10 pacijenata, a troje je sanitetima prebačeno u Spinalni centar Ortopedije na Banjici zbog povreda pršljenova.

1 / 11 Foto: RINA

Povređene su tokom popodneva obišli gradonačelnici Čačka i Zvornika Milun Todorović i Zoran Stevanović.

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović obišao je povređene u nesreći koja se dogodila u blizini Ovčar Banje, kada su pukle sajle koje su držale viseći most i cela konstrukcija sa ljudima pala u Zapadnu Moravu.

Povređene putnike koji su doživeli tragediju obišli su danas prema blagoslovu vladike zvorničko-tuzlanskog Fotija i sveštenici ove eparhije kojoj pripadaju nastradali putnici i gradonačelnici Zvornika i Čačka.

Ministar Popović obišao je desetoro povređenih hodočasnika koji su u Opštoj bolnici u Čačku i poželeo im brz oporavak.

Povređeni ljudi zadobili su lakše, ali i teže telesne povrede. Neki od njih imaju modrice po telu, dok su drugima, koji su zadobili prelome, ruke u zavojima.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.