I SVEŠTENICI BILI MEĐU TURISTIMA U OVČAR BANJI: Jedna žena PUKOM SREĆOM izbegla HOROR!
Mesto nesreće, Foto: RINA

UŽAS

I SVEŠTENICI BILI MEĐU TURISTIMA U OVČAR BANJI: Jedna žena PUKOM SREĆOM izbegla HOROR!

Da je bilo ko od meštana video da oni kreću ka mostu u tolikom broju sprečili bi ih, ali u tom trenutku, nažalost, niko od meštana nije video

Objavljeno: 13:21h

U nesreći koja se dogodila danas kada se srušio pešački most iznad Zapadne Morave u Ovčar Banji, prema prvim informacijama dve žene su stradale, a 10 ljudi je povređeno.

U Ovčar Banju stigla su dva autobusa sa turistima iz Zvornika, iz Republike Srpske, u jednom je bilo 57 putnika, u drugom 58.

1 / 5 Foto: Espreso

Kako se saznaje, nezgoda se dogodila kada su vozači autobusa u Ovčar Banji napravili pauzu, a putnici izašli i krenuli visećim mostom da pređu do manastira Nikolje, koji je sa druge strane Zapadne Morave.

Sa turistima bilo je i nekoliko sveštenika. Pretpostavka je da su oni bili u prolazu i na prečac odlučili da vide manastir Nikolje, te odlučili da do njega dođu preko mosta koji nije bio u upotrebi.

Da je bilo ko od meštana video da oni kreću ka mostu u tolikom broju sprečili bi ih, ali u tom trenutku, nažalost, niko od meštana nije video.

Srušeni most kod Ovčar Banje godinama nije bio u upotrebi, a prelazio se na ličnu odgovornost, ali samo pod strogim pravilima, koja su, nažalost znali samo meštani. Zbog velikog opterećenja most se obrušio.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.