OVA ŽENA SE ZOVE "TANJA NEVOLJA" I OPTUŽENA JE OD STRANE SESTRE POGINULOG NA IBARSKOJ: Evo šta poručuje po mrežama
Mlađan Denić, Foto: Društvene mreže

klupko se odmotava

OVA ŽENA SE ZOVE "TANJA NEVOLJA" I OPTUŽENA JE OD STRANE SESTRE POGINULOG NA IBARSKOJ: Evo šta poručuje po mrežama

Jovana Borokić ispričala je za medije da je njenog brata ubio automobil na Ibarskoj magistrali 29. septembra, te i da samo želi da odgovorni za njegovu smrt budu kažnjeni

Objavljeno: 22:42h

Tanja Ivanović koja je uhapšena zbog nasilja u porodici nad ćerkom i svekrvom, a koju je sestra mladića Mlađana Denića koji je nastradao u nesreći na Ibarskoj magistrali optužila za njegovu smrt, na društvenim mrežama je upisana kao Tanja Nevolja i poručuje da "je ne ljute, jer neće valjati".

Kako je "Blic" objavio protiv Tatjane Ivanović iz Beograda sestra tragično nastradalog Mlađana Denića (32) podnela je krivičnu prijavu uz navode da ga je pre nesreće brutalno pretukla, a potom izbacila iz kola na Ibarsku magistralu gde je nastradao. Istog dana, kako se sumnja Tatjana istog dana uhapšena i to zbog nasilja u porodici svojom ćerkom i majkom njenog vanbračnog supruga.

Osumnjičena Tatjana na društvenim mrežama do hapšenja je redovno objavljivala fotografije na društvenim mrežama, a ono šta posebno šokira jeste kako je bila upisana na Instagramu. Naime, ona je uzela nadimak Veljka Belivuka, osumnjičenog vođe kriminalne grupe koja je izvršavala najjezivije zločine i u virtuelnom svetu se predstavljala kao "Tanja Nevolja".

Mlađan Denić
foto: Privatna arhiva

Takođe, ona u opisu svog profila navodi da neće valjati onome ko je naljuti.

"Uvek jaka, vedra... Ono što je moje ne diraj, kad volim volim prejako...A ni ne pokušavaj da me slomiš, neće ti uspeti, i ne ljuti me, neće ti valjati", stoji u opisu njenog profila.

Podsetimo, Jovana Borokić ispričala je za medije da je njenog brata ubio automobil na Ibarskoj magistrali 29. septembra, te i da samo želi da odgovorni za njegovu smrt budu kažnjeni.

Mlađan Denić
Mlađan Denićfoto: Privatna arhiva

- Želim da kažem da sam nakon svega podnela krivičnu prijavu protiv Mlađine devojke. Sumnjam da ga je ona to veče pretukla i izbacila iz automobila kod skretanja za Ripanj. Ona je tog dana i uhapšena jer je napala moju majku. Bila je pijana. Rekla joj je da će "završiti kao sin". Nadam se da ću uskoro saznati šta se dogodilo sa mojim bratom i kako se kobne noći našao na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj - rekla je Jovana.

"Blic" je došao do saznanja da se pre tragedije u toj porodici dešavalo nasilje, te i da je devojka, odnosno vanbračna supruga nastradalog Denića završila u pritvoru jer je pretukla svoju ćerku i svekrvu.

- Saslušana je 30. septembra i na predlog tužilaštva određen joj je pritvor - kaže izvor.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.