NAJNOVIJE INFORMACIJE O SLUČAJU JUTJUBERKINE SESTRE KOJA JE PRETRPELA BRUTALNO NASILJE OD PARTNERA! MUP se oglasio!
Nasilnik i žrtva, Foto: Printscreen Instagram, Ukiq

jezivo

NAJNOVIJE INFORMACIJE O SLUČAJU JUTJUBERKINE SESTRE KOJA JE PRETRPELA BRUTALNO NASILJE OD PARTNERA! MUP se oglasio!

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu

Objavljeno: 15:39h

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Rakovica, po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su D. H. (1999) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je on sinoć više puta udario devetnaestogodišnju suprugu u njihovom stanu i naneo joj lake telesne povrede.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

- Muž me je pretukao zbog svađe koja je, kao i svakog puta, izbila oko njegove mame. Njegova mama se mešala u naš odnos, nagovarala ga je često protiv mene i moje mame, prečudno se ponašala prema njemu. Svađali smo se danima, a sinoć mi je lupao glavom o pločice.

Ovim rečima počinje svoju ispovest za Kurir Sara H. (19), sestra poznate tik-tokerke Une Kablar Uki Q, koju je sinoć u porodičnom stanu u Rakovici brutalno pretukao suprug Damjan (23). Kako je tik-tokerka Una ranije objavila na svom Instagram profilu, Damjan je posle napada Saru i njihovu dvomesečnu bebu odvezao na Vojnomedicinsku akademiju, gde su došle i njihove porodice.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

– Damjana je mama često savetovala kako da se ponaša prema meni, kao da joj je smetalo što ima ženu i dete. On je sinoć tokom naše svađe počeo da vređa moju porodicu, pa sam mu uzvratila i prokomentarisala nešto

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.