NA NJEGA SE KNELE UGLEDAO, ON MU JE BIO UZOR, A RADIO JE OVO: Otkrivena strašna istina, da li je moguće
Foto: Printscreen/Youtube/Legende devedesetih

KAKVA PRIČA

NA NJEGA SE KNELE UGLEDAO, ON MU JE BIO UZOR, A RADIO JE OVO: Otkrivena strašna istina, da li je moguće

Knele i drugar nisu izdržali, te su odmah otišli iza šanka i presvukli se

Objavljeno:

Aleksandar Knežević Knele važio je za jednog od najopasnijih momaka beogradskog asfalta. Pored toga, on je upamćen po takozvanoj dizelaškoj modi upasivanja trenerki u farmerke, čime se posebno ističe kajiš.

Međutim, čovek koji je važio za najvećeg srpskog plejboja tvrdi da je on naučio Kneleta, odnosno da je on "nedužni" krivac za nastajanje ove mode.

Viktor Tufegdžić Vićenco gostovanjem u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji, ispričao je kako je nastala ova "čudna" moda.

- Sedeli smo u kafiću i moj prijatelj šaner mi je doneo dva kajiša "Nanibon" i dva para farmerki marke Dizel. Ti kajiševi su u to vreme bili umetničko delo. U tom momentu dolazi Knele sa drugarom i vide to. Počeli su da me mole "i daj nam i daj nam". Mi smo bili takvo društvo da nije bilo naše-vaše te sam im odmah dao. - kaže Vićenco.

Knele i drugar nisu izdržali, te su odmah otišli iza šanka i presvukli se.

Kneletov uzor
foto: Printscreen/happy

- Obuku se oni i stave trenerke preko kajiševa. Ali nisu zadovoljni jer se ni kajiš ni panralone ne vide. Onda dođu na ideju i upašu trenerke u pantalone i uvežu kajiš preko. Kad sam ih video, ja sam umro od smeha. Čak sam se i pobunio, rekao sam da to nema nigde - tvrdi Tufegdžić i kaže da ih je posle odveo kod frizera.

- Rekao sam da im napravi one munje. Meni je to bilo skroz bezveze, ali oni su to voleli i bili oduševljeni. - kaže Vićenco.

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.