RADNICA OČI U OČI SA SERIJSKIM SILOVATELJEM: Beograđanka OPISALA ISKUSTVO sa Igorom, isplivao i SNIMAK! (VIDEO)
Igor Milošević silovatelj iz Beograda, Foto: Printscreen/Instagram/Moj beo_grad, Kurir

novi momenti

RADNICA OČI U OČI SA SERIJSKIM SILOVATELJEM: Beograđanka OPISALA ISKUSTVO sa Igorom, isplivao i SNIMAK! (VIDEO)

Iz sata u sat pojavljuju se nove fotografije kuda se kreće ovaj ozloglašeni silovatelj iz Beograda, a danas je viđen i u menjačnici

Objavljeno:
  • 73

Serijski silovatelj Igor Milošević (44) koji je izašao iz zatvora pre pet dana, gde je služio kaznu zbog serije silovanja i razbojništva, i danas je primećen u raznim delovima Beograda.

Nakon puštanja silovatelja na slobodu, građani Beograda jako su uznemireni, a to dokazuju i brojne fotografije koje svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama, te su oni zaslužni što danas imamo pravu mapu kretanja.

Mapa kretanja Igora Miloševića
Mapa kretanja Igora Miloševićafoto: Društvene mreže

Iz sata u sat pojavljuju se nove fotografije kuda se kreće ovaj ozloglašeni silovatelj iz Beograda, a danas je viđen i u menjačnici koja se nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra 85.

Igor Milošević snimljen je sa nadzornih kamera menjačnice, a radnica iste imala je priliku da se danas susretne oči u oči sa silovateljem. Kako je rekla, veliki broj poruka im stiže gde se Igor nalazi i šalju se njegove slike, ali ipak misli da nema mesta strahu. - Mislim da nema potrebe da ljudi budu u strahu sasvim se normalno i kulturno ponašao prema meni, - izjavila je radnica menjačnice. Izdato je naređenje Načelnicima UKP i svih policijskih stanica da u skladu sa zakonom vode evidencije i prenose međusobne informacije i saznanja o Igoru i naređeno da se obrati pažnja, kretanje i ponašanje Igora Miloševića.

Statistika pokazuje da su od početka godine u sedištu PU za grad Beograd prijavljene tri osobe zbog si***anja i da su sva tri slučaja rasvetljena.

Podsetimo, u pitanju je čovek koji je od svojih tinejdžerskih dana počeo da čini krivična dela. Teritorije na kojima je Milošević napadao žene su Dorćol, Stari grad, Vračar, Karaburma, Mirijevo i Zvezdara.

Igor Milošević
Igor Miloševićfoto: Kurir

Milošević nema kod sebe lična dokumenta, niti telefon i on verovatno nije ni svestan da se o njemu toliko piše i govori u javnosti. Po izlasku iz zatvora je spavao po podrumima i haustorima zgrada, a u međuvremenu se prijavio Centru za socijalni rad na opštini Palilula kao beskućnik - otkriva dobro upućeni izvor Informera, i dodaje:

- Po izlasku s robije dve noći je spavao u jednoj zgradi u Kosovskoj ulici, a zatim u Hilandarskoj i Krunskoj ulici. On je pod nadzorom inspektora u civilu, a prati se i pomoću video-nadzora jer postoji realna opasnost da će opet nekog napasti i silovati i da će krenuti u pljačke, pošto nema ni dinara kod sebe. Svi u familiji su ga se odavno odrekli i niko ga nije posećivao u zatvoru.

Milošević nije promenio stare navike i gradom se kreće ili pešice ili gradskim prevozom. Međutim, za prvih pet dana na slobodi niko ga nije video na mestima gde je 2007. i 2001. napadao i silovao svoje žrtve. Čini se da svesno u širokom luku zaobilazi te delove grada. Takođe, ni u jednom trenutku nije primećen u blizini nehigijenskih naselja na Karaburmi, kod Ade Huje, gde je uhapšen pre 15 godina.

Prvi put je napao 1992. godine, kada je imao samo 14 godina. Tada je za samo tri dana napao 9 žena, od kojih je 4 silovao. Na slobodu je izašao 2001. godine.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/Serbialive_beograd_rezerva

Nije prošlo ni mesec dana nakon što je iz zatvora, napao je ponovo. Silovao je još jednu ženu i počinio 8 razbojništava. Naime, u jednom kozmetičkom salonu silovao je M. A. i opljačkao. Ušao je u radnju i tražio kremu, potom je video da se ključ od salona nalazi u bravi, iskoristio je to, zaključao salon i odvukao devojku u solarijum gde ju je silovao.

Tada je osuđen na 10 godina, ali je iz "Zabele" izašao posle 5 i po godina.

Njegov pohod se nastavio po izlasku iz zatvora.

Naime, u septembru 2007. godine u Ulici Maksima Gorkog, u butik silovao je radnicu uz pretnju nožem. Po izlasku iz radnje ukrao je jaknu i novac. Već sledećeg dana njegova serija napada se nastavila. Igor je uleteo u optičarsku radnju u Ulici vojvode Stepe i uz pretnju nožem ukrao pare, zlatan lanac i naočare.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim koja je trajala 4 dana. Uhapšen 20. septembra oko 19:30 časova na Adi Huji.

Mušterija spasila devojku

U danima dok je trajala potraga, jedna radnica solarijuma u Njegoševoj je prijavila da je u salon sa solarijumima ušao muškarac koji odgovara opisu silovatelja. Prema njenim rečima, pitao ju je da li može da sedne da sačeka svoju devojku koja se sunča, ali je posle 10 minuta rekao da je gladan i otišao.

Kako je tada izjavila, mušterije su počele da dolaze u solarijum, pa je odustao.

Opis

Nikada nije priznao krivična dela silovanja. Pravdao se da je bio pod dejstvom opijata i alkohola.

Poznato je da je visok oko 175 cm, tamnoput je i jake građe.

Bonus video:

Hapšenje napadača u Ulici admirala Geprata
00:06

Hapšenje napadača u Ulici admirala Geprata

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media