STRAVIČNO: Drvoseča pronađen mrtav
Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

užas

STRAVIČNO: Drvoseča pronađen mrtav

Smrt je nastupila usled strujnog udara, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju

Objavljeno: 19:00h

Drvoseča Ž. D. iz sela Donje Žapsko, (55) stradao je na mestu Konopljište pored reke, gde su dve žice pale sa dalekovoda na zemlju, a na licu mesta je utvrđeno da je jedna od žica sa mreže pronađena stisnuta u njegovoj levoj šaci.

Smrt je nastupila usled strujnog udara, saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju.

Tužilaštvo je naložilo da se nastavi dalji rad u cilju prikupljanja obaveštenja od Elektrodistribucije Vranje, radi utvrđivanja uzroka i okolnosti pada žica sa električne mreže.

PU Vranje obavestila je da je Ž. D. iz sela Donje Žapsko, rođen 1967.godine, smrtno stradao na mestu zvanom Konopljište pored reke, gde su dve žice pale sa dalekovoda na zemlju, a na licu mesta je utvrđeno da je jedna od žica sa mreže pronađena stisnuta u levoj šaci sada pokojnog Ž. D.

Smrt je nastupila usled strujnog udara. Nakon obavljenog uviđaja naloženo je da se nastavi dalji rad u cilju prikupljanja obaveštenja od Elektrodistribucije Vranje, radi utvrđivanja uzroka i okolnosti pada žica sa električne mreže, navedeno je u saopštenju koje potpisuje v.f. Osnovnog javnog tužioca Milica Petković.

U PU Vranje potvrđeno je Kuriru da je policiji jutros prijavljeno da je u ataru sela Donje Žapsko bez znakova života pronađen muškarac. Policija je odmah izašla na lice mesta i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo. Po nalogu tužilaštva izvršen je uviđaj.

Kako Kurir nezvanično saznaje čovek je sekao drva u šumi i nije se vratio u toku noći kući. Jutros je pronađeno njegovo beživotno telo. Prema prvim nezvaničnim saznanjima nesrećni čovek nastradao je u šumi od strujnog udara, i da je do nesreće dostrujni šlo kada se uhvatio za žicu od bandere.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.