SUTRA SAHRANA DEČAKA (9) KOJI JE NASTRADAO U TRAGEDIJI U MALOM ZVORNIKU: Poznato stanje devojčice (11) i oca!
Porodica Ahmetović, Foto: Printscreen/RTS

TUGA DO NEBA!

SUTRA SAHRANA DEČAKA (9) KOJI JE NASTRADAO U TRAGEDIJI U MALOM ZVORNIKU: Poznato stanje devojčice (11) i oca!

U kući u kojoj se dogodila tragedija danas se pojavila i majka koja je porodicu navodno napustila pre tri godine i tetka četvoro mališana koji su ostali da žive sa ocem Draganom

Objavljeno:

Devetogodišnji dečak iz porodice Ahmetović, koji je nastradao u tragediji u selu Radalj kod Malog Zvornika, biće sahranjen sutra.

To su potvrdili najbliži članovi porodice koji su se danas okupili u kući tuge.

Kako je navela Dragana Mitrović, portparolka Opšte bolnice u Loznici, devojčica stara 11 godina i otac Dragan (39), koji su hospitalizovani zbog gušenja gasovima kada se pokvario agregat, stabilnog su opšteg stanja. Devojčica leži na pedijatriji, a otac u jedinici intenzivnog lečenja.

Dvoje najmlađe dece je zbrinuto kod rođaka.

U kući u kojoj se dogodila tragedija danas se pojavila i majka koja je porodicu navodno napustila pre tri godine i tetka četvoro mališana koji su ostali da žive sa ocem Draganom.

Porodica Ametović, Mali Zvornik
foto: Printscreen/RTS

Ahmetovići su živeli teško, naročito od kada se otac razboleo i više nije mogao da radi i zarađuje kao ranije. Jedva su se prehranjivali od socijalne pomoći i dečijeg dodatka koji su bili jedini stalni prihod.

- Deca su bila poslušna iako su živela u teškim uslovima. Najstarija devojčica je najviše pomagala, umela je da umesi hleb, skuva ručak i pospremi po kući. Ona je sada u bolnici i molimo se da prežive i ona i otac - kažu u selu.

Porodica Ametović, Mali Zvornik
foto: Printscreen/RTS

U trošnoj kući Ahmetovići su koristili agregat za osvetljenje i grejanje, pa se pretpostavlja da su se dečak, njegova starija sestra i otac nagutali otrovnog dima zbog kvara na aparatu.

Uviđaj na mestu tragedije su obavili pripadnici policije iz Loznice, a istragu sprovodi osnovno javno tužilaštvo koje je naredilo i obdukciju tela nastradalog dečaka.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media