EVO ŠTA SE DEŠAVA SA MUŠKARCEM KOJI JE DRŽAO TAOCA NA KARABURMI! Zna se i gde je!
S. J. (28), koji je na Karaburmi u auto mehaničarskoj radni "Boban" držao kao taoca vlasnika servisa, Foto: Printscreen/Kurir tv

šok

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA MUŠKARCEM KOJI JE DRŽAO TAOCA NA KARABURMI! Zna se i gde je!

Dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu juče je, kako se navodi, kordinirao sa inspektorima PS Palilula radi rasvetljavanja "talačke krize" i procesuiranja i zadržavanja osumnjičenog

Objavljeno:

S. J. (28), koji je juče na Karaburmi u Ulici vojvode Micka Krstića u auto mehaničarskoj radni "Boban" držao kao taoca vlasnika servisa Slobodana Trifunovića, danas je iz klinike za psihijatrijske bolesti prebačen u pritvor.

- Kako su danas iz klinike “Laza Lazarević” obavestili Prvo osnovno javno tužilaštvo i policiju da nije neophodna njegova dalja hospitalizacija, isti je danas zadzran od strane tužilastva u trajanju od 48 sati. U tom roku, on će biti saslušan na sve okolnosti krivičnih dela koja mu se stavljaju na teret - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu juče je, kako se navodi, kordinirao sa inspektorima PS Palilula radi rasvetljavanja "talačke krize" i procesuiranja i zadržavanja osumnjičenog.

01:26

OKONČANA DRAMA NA KARABURMI: Policija uletela u automehaničarsku radnju i izvela otmičara

- J.S. se sumnjiči da je izvršio krivično delo protivpravno lišinje slobode i krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Jos juče je dat nalog da se zadrži, ali je zbog stanja u kome se nalazio i čudnog ponašanja po nalogu tužilastva prethodno odveden u kliniku “Laza Lazarević” gde je isti pregledan i hospitalizovan - potvrđeno je iz tužilatšva.

Slobodan Trifunović koji je juče bio zatočen u svojoj automehaničarskoj radnji u beogradskom naselju Karaburma za Kurir je ispričao da je srećan što je uspeo da izađe živ iz drame koja je trajala satima.

Podsetimo, komšija S.J. (26) juče je zatočio Trifunovića i držao mu nož pod grlom. Posle višesatnih pregovora, on se predao.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.