EVO KAKO SE BRANIO KASKADER OPTUŽEN ZA NAPASTVOVANJE: Završeno saslušanje
Foto: Foto: Printscreen/Instagram, Kurir.rs/J.M.

VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO

EVO KAKO SE BRANIO KASKADER OPTUŽEN ZA NAPASTVOVANJE: Završeno saslušanje

Slučaj je pokrenut nakon što ga je policiji i tužilaštvu prijavilo desetak devojaka

Objavljeno: 11:57h

Miloš Đ., instruktor jahanja sproveden danas uz krivičnu prijavu u Više javno tužilaštvo zbog sumnje da je od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i četiri krivična dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela.

M.Đ. je uhapšen u ponedeljak zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu silovao i obljubio najmanje 10 devojaka, među kojima ima i maloletnih.

Slučaj je pokrenut nakon što ga je policiji i tužilaštvu prijavilo desetak devojaka koje su kod njega išle na časove jahanja.

Podsetimo, nakon što je odjeknula vest da je seksualni predator iza rešetaka, oglasila se i majka jedne od njegovih žrtava. Žena je ispričala kroz kakvu strahotu je prošla njena maloletna ćerka pre desetak godina.

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram

- Sad sam se sledila, jer nakon toliko godina opet proživljavamo pakao, nakon saznanja da je trener jahanja M. Ð. silovao i zlostavljao još devojčica. Moja ćerka je od svoje 14. godine doživela pipkanje i hvatanje od strane tog idiota - rekla je žena u suzama za Kurir.

- Ćerka je obožavala jahanje i upisali smo je u školu kod dotičnog M. Ð, koji nam je uništio život. Bila je uspešna i mi smo je podržavali, a njen otac je često boravio u tom konjičkom klubu, sedeo, jeo i pio s tim istim čovekom i nismo nikad ni pomislili da nešto loše može da se dogodi.

Majka žrtve je objasnila i kako je saznala za grozotu u konjičkom klubu.

- Tu noć nikad neću zaboraviti! Saznala sam da je učitelj dodirivao moje dete i koje gadosti joj je govorio i kako ju je mamio. Dodirivao ju je između nogu, hvatao za zadnjicu i grudi. Vodio je i u krevet koji se nalazi u prostoriji blizu štale - kaže ona i dodaje da je drugarica nagovorila njenu ćerku da joj sve ispriča.

Kaskader i učitelj jahanja u Konjičkom klubu MBM, na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, branio se ćutanjem.

Porodica perverznog instruktora jahanja, osumnjičenog za silovanje, pokušaj silovanja i polnog uznemiravanje, koje je trenirao u ergeli kod Lipovačke šume, šokirana je tim saznanjem.

Na novinare koji su tražeći odgovore na mnoga pitanja, o ovoj užasnoj aferi, stigli ispred njihovog imanja u Rušnju nisu gledali s mnogo razumevanja.

Naprotiv, iznerviran prisustvom predstavnika medija, rođak instruktora jahanja nervozno je zatražio od svih da odu što dalje od njihove kapije.

Pri time on je ponavljao da oni nemaju ništa sa tim, te da su šokirani saznanjem o tome za šta je osumnjičen njihov rođak, koji prema njihovim rečima i ne živi s njima.

Inače, osumnjičeni je zbog istih krivičnih dela već bio uhapšen 2011. godine, ali je zbog nedostatka dokaza oslobođen 2016. godine.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.