PORODICA INSTRUKTORA JAHANJA ZANEMELA! Osumnjičen da je BRUTALNO silovao devojčice, 2011. godine već HAPŠEN!
Ilustracija, Foto: MUP Srbije

jezivo

PORODICA INSTRUKTORA JAHANJA ZANEMELA! Osumnjičen da je BRUTALNO silovao devojčice, 2011. godine već HAPŠEN!

Osumnjičenom M.Đ je određeno zadržavanje do 48h i u sredu će biti priveden Višem javnom tužilaštvu na saslušanje

Objavljeno:

Porodica perverznog instruktora jahanja, osumnjičenog za silovanje, pokušaj silovanja i polnog uznemiravanje, koje je trenirao u ergeli kod Lipovačke šume, šokirana je tim saznanjem.

Na novinare koji su tražeći odgovore na mnoga pitanja, o ovoj užasnoj aferi, stigli ispred njihovog imanja u Rušnju nisu gledali s mnogo razumevanja.

Naprotiv, iznerviran prisustvom predstavnika medija, rođak instruktora jahanja nervozno je zatražio od svih da odu što dalje od njihove kapije.

Pri time on je ponavljao da oni nemaju ništa sa tim, te da su šokirani saznanjem o tome za šta je osumnjičen njihov rođak, koji prema njihovim rečima i ne živi s njima.

deda, Silovanje, Beograd
foto: Profimedia

Podsetimo, instruktor jahanja uhapšen je pod sumnjom da je nezakonite radnje sprovodio u prostoru ergele i konjičkog kluba u Lipovačkoj šumi.

Uglavnom je seksualno napastvovao maoletnice koje su tokom vikenda zbog večernjih u jutarnjih treninga noćile u objektima u okviru ergele konjičkog kluba. Osumnjičeni je većinu žrtava više puta puta seksualno napastvovao, pokazuju prvi rezultati istrage, na osnovu svedočenja žrtava.

Inače, osumnjičeni je zbog istih krivičnih dela već bio uhapšen 2011. godine, ali je zbog nedostatka dokaza oslobođen 2016. godine.

Osumnjičenom M.Đ je određeno zadržavanje do 48h i u sredu će biti priveden Višem javnom tužilaštvu na saslušanje.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.