AUTOMATSKA PUŠKA I HAŠIŠ PRONAĐENI U U STANU I KAMP PRIKOLICI: Uhapšen diler (FOTO)
Foto: Mup

hapšenje

AUTOMATSKA PUŠKA I HAŠIŠ PRONAĐENI U U STANU I KAMP PRIKOLICI: Uhapšen diler (FOTO)

Zaplenjeno je 254 grama hašiša, osam paketa sa oko 37,8 kilograma smese paracetamola i kofeina, 14 tableta koje su, kako se sumnja, sa liste psihoaktivnih supstanci

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Barajevo, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Mladenovcu i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su D. K. (44), zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je MUP.

Policija je pretresom kamp prikolice, kao i stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni u okolini Barajeva zaplenila 254 grama hašiša, osam paketa sa oko 37,8 kilograma smese paracetamola i kofeina, 14 tableta koje su, kako se sumnja, sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i tri vagice za precizno merenje i novac.

1 / 7 Foto: Mup

Takođe, policijski službenici pronašli su i jednu automatsku pušku sa pripadajućim okvirom, još tri okvira sa 88 metaka i devet komada pištoljske municije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.