"NAŠ KARTEL OPET PRVI, GLAVU LUPAJU PANDURI": Pilčević osumnjičen za ubistvo škaljarca MAFIJAO po internetu (FOTO)
Luka Pilčević, Foto: Facebook, Društvene mreže

ŠOK

"NAŠ KARTEL OPET PRVI, GLAVU LUPAJU PANDURI": Pilčević osumnjičen za ubistvo škaljarca MAFIJAO po internetu (FOTO)

Policija za ovim mladićem traga već dva meseca, a istražitelji nisu uspeli ni da utvrde kada je i kuda Pilčević prešao granicu Crne Gore

Objavljeno:

"Naš kartel opet prvi, država se krsti, glavu lupaju panduri", napisao je na svom Fejsbuk profilu Luka Pilčević, dvadesetdvogodišnji Beograđanin koji je osumnjičen da je ubio Milić Minju Šakovića, 17. juna na terasi budvanskog kafića Korkovado.

Policija za ovim mladićem traga već dva meseca, a istražitelji nisu uspeli ni da utvrde kada je i kuda Pilčević prešao granicu Crne Gore.

Na njegovom Fejsbuk profilu, sve objavljene fotografije su 2021. godine, a ispod njih, ovaj mladić ostavljao je različite poruke.

- Gde ste s*se - piše ispod jedne od fotografija.

1 / 3 Foto: Facebook, Društvene mreže

- Kasnije ku*ke - napisao je on ispod fotografije na kojoj pored njega nalazi novac i nekoliko mobilnih telefona.

Inače, Pilčevića je uz pomoć Kragujevčanina Duška Tanaskovića ubio Šakovića, a njih dvojicu su navodno angažovali pripadnici kriminalne organizacije suprostavljene škaljarskom klanu.

Kragujevčanin Duško Tanasković 25. maja prešao je granicu Crne Gore, a četiri dana kasnije u Budvi iznajmio stan iz kog je visokopozicioniranog člana škaljarskog klana nadzirao zajedno sa Lukom Pilčevićem.

Duško Tanasković
Duško Tanaskovićfoto: Printscreen

Pilčevića sumnjiče da je ispalio hice u Podgoričanina, a Tanaskovića da mu je u tome pomogao - stvaranjem uslova za izvršenje krivičnog dela.

Ubijeni Milić Minja Šaković
Ubijeni Milić Minja Šakovićfoto: Youtube/PrintScreen/Vijesti Online

- Tanasković je 29. maja, koristeću falsifikovana dokumenta, u Budvi iznajmio stan i platio ga do 15. jula. Takođe, on je kupio hranu za sebe i Pilčevića, kao i električni trotinet koji su koristili dok su pripremali likvidaciju. Prema dokazima prikupljenim u ovoj fazi istrage, nadzorne kamere s više objekata snimile su ga 10. i 11. juna u Budvi - rekao je “Vijestima” sagovornik uključen u istragu.

Bonus video:

00:55

Snimak privođenja Srbina osumnjičenog za ubistvo Crnogorca na Pagu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.