DETALJI OBLJUBE DEVOJČICE (13) U BEOGRADU: Rekla da je sama pristana na to?
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

DETALJI OBLJUBE DEVOJČICE (13) U BEOGRADU: Rekla da je sama pristana na to?

Prilikom hapšenja kod sebe je imao lažnja dokumenta i planirao je beg iz Srbije

Objavljeno:

Miloš D. (33) koji je uhapšen pre dva dana u Kaluđerici zbog obljube devojčice (13) u martu ove godine saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u kojem se branio ćutanjem, a kako smo saznali od sagovornika iz istrage ovog slučaja, te kobne noći, tačnije, 9. marta, on je kolima odvezao u svoju kuću.

- Oko 22 časa odvezao ju je kolima u svoju kuću. Ona je svojevoljno pošla sa njim, nije je zgrabio i uvukao u kola... oteo i tome slično. Preti mu od 5 do 12 godina zatvora. Plus ugrožavanje sigurnosti i teška telesna povreda nad svedokom koji je znao za seks sa detetom. Jer, on je pretukao muškarca koji je pretio da će reći da obljubio dete. Obzirom da je Miloš ranije osuđivan, mogao bi da dobije oko 10 godina - rekao nam je sagovornik.

Inače, on je bio u bekstvu od marta meseca, a iz Leštana se preselio u Sopot. Tu je i uhapšen, u lokalnoj kafani.

Kod sebe je imao lažna dokumenta i veruje se da je planirao bekstvo iz Srbije.

Slučaj je policiji u martu ove godine prijavila majka devojčice.

- Na saslušanju u policiji dete je ispričalo da je imala seksualne odnose sa muškarcem, ali da je sama na to pristala. Uhapšeni je nakon otkrivanja slučaja pretio ubistvom njenoj majci, a pretukao je i čoveka koji je bilo svedok- kaže naš izvor.

Njega je privela policija iz Grocke u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom.

Branio se ćutanjem

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Miloš D. (33) zbog sumnje da je 9. marta ove godine izvršio obljubu nad 13-godišnjom devojčicom, a dve sedmice kasnije teško telesno povredio i ugrozio sigurnost svedoka, oštećenog M.M.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da u ovoj fazi postupka ne iznosi odbranu. Tužilaštvo je nakon saslušanja stavilo predlog sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. Miloš D. se tereti da je izvršio krivična dela Obljuba sa detetom 9. marta ove godine, Ugrožavanje sigurnosti i Teška telesna povreda 25. marta ove godine.

Slobode su ga lišili pripadnici policijskih stanica Sopot i Grocka 30. avgusta, pošto prethodno bio u bekstvu. I ranije je osudjivan za tri krivična dela Ugrožavanje sigurnosti, Teška telesna povreda, Razbojništvo i Falsifikovanje isprave.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.