KOMŠIJE U ŠOKU NAKON BRUTALNOG UBISTVA U ARANĐELOVCU: "Decu im više ne viđamo, svi su se povukli u svoje stanove"
Ilustracija, Foto: Profimedia

TUGA

KOMŠIJE U ŠOKU NAKON BRUTALNOG UBISTVA U ARANĐELOVCU: "Decu im više ne viđamo, svi su se povukli u svoje stanove"

Preplašena deca čula su majku kako viče i pozvala su policiju i rekla im da im otac tuče mamu

Objavljeno:

"U zgradi je tišina, svi su se povukli u svoje stanove, ni ćerke im ne viđam...", reči su komšinice Dragane M. (55) koju je 26. avgusta brutalno ubio suprug Zoran M. (61) u prizemlju zgrade u Aranđelovcu. Zoran je inače imao zabranu prilaska ženi, međutim kobnog dana je čekao da sve komšije odu na ručak, pa ju je presreo u hodniku i nasmrt je izbo nožem.

Prema njenim rečima, situacija u zgradi u kojoj je nesrećna žena ubijena od tog dana značajno se promenila.

- Više ne pijem kafu sa komšijama, svi su se povukli u svoje stanove. I dalje smo u šoku da Dragane više nema. Ona je bila divna žena, koliko je volela svoju decu, svaki dinar su odvajali da bi ih školovali - rekla je ona i dodala:

"Decu im više ne viđam, verovatno su otišli negde", dodala je ona.

Presreo je u hodniku, pa je izbo nožem

Podsetimo, kobnog dana, Zoran je suprugu sačekao oko 15 sati u prizemlju zgrade, pa brutalno ubio i pobegao. Nesrećna žena uspela je samo da vikne imena svoje dece, u pokušaju da ih dozove u pomoć, međutim ubrzo je izdahnula.

Preplašena deca čula su majku kako viče i pozvala su policiju i rekla im da im otac tuče mamu. Dok su policajci došli, Dragana je već bila mrtva, suprug joj je naneo više ubodnih rana po telu, a Zoran se dao u beg.

Pronađen je na oko 100 metara od zgrade sa višestrukim povredama koje je nožem i skalpelom naneo sam sebi. On je davao znake života i prevezen je u Urgentni centar Kragujevac.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.