PRETIO DA ĆE IH POBITI, PA SE ISEKAO PO VRATU I GRUDIMA SKALPELOM: Isplivali novi detalji HORORA u Aranđelovcu!
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić/Kurir

JEZIVO!

PRETIO DA ĆE IH POBITI, PA SE ISEKAO PO VRATU I GRUDIMA SKALPELOM: Isplivali novi detalji HORORA u Aranđelovcu!

Zločin se dogodio u petak oko 15 časova u aranđelovačkom naselju Kolonija

Objavljeno:

Portir Zoran M. (61) nožem je ubio svoju suprugu Draganu M. (55) u hodniku stambene zgrade u Aranđelovcu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo isekavši se po vratu i grudima kućnim skalpelom.

Zločin se dogodio u petak oko 15 časova u aranđelovačkom naselju Kolonija.

- Zoran M. sakrio se u hodniku zgrade i čekao suprugu Draganu da se vrati kući s posla. Kada je naišla, skočio je na nju s leđa i počeo da je mučki ubada. Jadna žena je zakukala i počela da doziva pomoć, a on je tada pobegao i na oko 100 metara od zgrade ga je policija zatekla svog krvavog i sa ranama po vratu i grudima, jer je pokušao da se ubije - objašnjava izvor Kurira i dodaje:

Pronađeno oružje

- U hodniku zgrade pronađen je kuhinjski nož kojim je žrtva ubijena, a Zoran je zatečen sa skalpelom kojim je posekao sebe - navodi sagovornik.

Iz ove porodice, kako saznajemo, nasilje je prijavljeno 20. avgusta.

- Njemu je sedam dana ranije izrečena zabrana prilaska ženi zbog nasilja. Kako je evidentirano, Zoran je maltretirao suprugu, a njihova ćerka je pozvala policiju i prijavila slučaj. Navodno, kada je patrola došla na intervenciju, Zoran je pokušao da izvrši samoubistvo isekavši se po rukama - tvrdi izvor.

Komšije bračnog para kažu da oni nisu važili za problematičnu porodicu, niti su znali da Zoran maltretira ženu i decu do pre nedelju dana, kada su čuli svađu i videli policiju.

- Pre desetak dana cela zgrada se orila od njihove svađe. Svi smo se zabrinuli, jer su oni bili mirni i povučeni ljudi. On je spominjao neko ime, galamio je, a onda je povikao porodici da će ih sve ubiti - objašnjavaju komšije i dodaju:

Patološki ljubomoran

Optužio ženu da ga vara

Izvor Kurira navodi da je Zoran M. bio patološki ljubomoran i da je često napadao ženu da ga vara.

- Svedoci su ispričali da je posle svađe, nakon koje je dobio zabranu prilaska, govorio: "Ku*va hoće da ima švalera" - dodaje izvor.

- Posle toga napustio je stan i jednu noć je spavao u šupi. Iznajmio je jednu sobicu u istoj zgradi od komšije, jer nije imao gde da spava. Rekao je da će biti tu privremeno i smirio se, ništa nije ukazivalo na to da će ubiti jadnu Draganu.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

Krio nož u lavoru

Komšije su takođe pojasnile da se kobnog dana Zoran nije pojavljivao u zgradi, već da je pažljivo proučavao situaciju i izabrao momenat kada je najmanje stanara tu da bi zaskočio i ubio svoju suprugu.

- Ceo dan nije izašao iz sobe, a onda sam ga sat vremena pre ubistva videla sa lavorom i stvarima. Kratko se javio i brzo je prošao. U lavoru je, verovatno sakrio noževe, a potom je čučao i čekao nju u hodniku ispred stana - objašnjava komšinica i dodaje:

- Kada je stigla s posla, skočio je i izbo je. Ona je samo dozivala svoju decu i pala. Njihova ćerka je počela da vrišti i tada smo svi istrčali iz stanova. Videli smo je kako leži mrtva u lokvi krvi, pa smo pozvali policiju.

Komšije:

Bili zajedno na letovanju

Kako su komšije ispričale za Kurir, Dragana je bila povučena, ali divna žena koju su svi voleli u zgradi.

- Radila je u konfekciji i, pored toga, privatno. Kućila se, decu školovala i uvek bila na žena na mestu. Skoro je sa Zoranom bila na letovanju, vratili su se s mora i sve je bilo u redu do prošle nedelje - kažu komšije.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.