UZNEMIRUJUĆI PRIZOR U BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU! Sve se desilo pred decom, LIPTI KRV (FOTO)
Slika sa lica mesta, Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

hronika

UZNEMIRUJUĆI PRIZOR U BEOGRADSKOM TRŽNOM CENTRU! Sve se desilo pred decom, LIPTI KRV (FOTO)

"Samo odjednom ispred MC Donaldsa u sred one gužve i roditelja sa decom, počeo je jedan od dvojice prolaznika da ga udara pesnicama više puta", opisali su ljudi incident

Objavljeno: 19:15h

Strašan prizor zatekao je Beograđane u Ada molu kada je iz za sada nepoznatih razloga jedan mladić napadnut od strane nepoznatih muškaraca, a prilikom fizičkog napada zadobio je povrede glave.

"Dečku lipti krv iz glave pozadi, obezbeđenje se jedva pojavilo, a onda umesto odmah hitnu pomoć da pozovu jer više nego očigledno krvari iz glave, (hitna naravno zove MUP), umesto da pruže bilo kakvu pomoć u cilju zaštite života i zdravlja .... ne, sve pogrešno", stoji u objavi ispod fotografije sa lica mesta.

Ada Mall
foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Očevidac je opisao i kako je došlo do incidenta u delu tržnog centra gde su restorani.

"Samo odjednom ispred MC Donaldsa u sred one gužve i roditelja sa decom, počeo je jedan od dvojice prolaznika da ga udara pesnicama više puta da je tako snažno pao kao sveća i udario potiljak. Samo se raširila lokva krvi i on je ležao par minuta a onda hteo da ide. Nismo gledali kuda su otisli, bar ja nego odmah zvala hitnu, a obezbeđenja nigde. I posle kad su došli, oni se bave istragom dok pokušavam da zaustavim momka koji bi da ide sa otvorenom lobanjom", stoji u objavi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.