GUŽVE KORISTE DA "ŠMUGNU" SA PROKRIJUMČARENOM ROBOM: Zaplenjeni SATOVI čija je ukupna vrednost 700.000 dinara! FOTO
Ilustracija, Foto: uprava carine

Pali na horgošu

GUŽVE KORISTE DA "ŠMUGNU" SA PROKRIJUMČARENOM ROBOM: Zaplenjeni SATOVI čija je ukupna vrednost 700.000 dinara! FOTO

Otkriveni satovi, očigledno namenjeni daljoj preprodaji, biće zadržani do okončanja prekršajnog postupka koji je protiv 34-godišnjeg vozača pokrenut pred nadležnim sudom, navodi se u saopštenju Uprave carina

Objavljeno:

Carinici su na prelazu Horgoš 24. avgusta 2022. godine, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja muških i ženskih satova različitih robnih marki, čija je vrednost, na osnovu originalnih računa procenjena na oko 700.000 dinara.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen automobil ''mercedes benz'' domaćih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica muškaraca. Na uobičajeno pitanje o robi za prijavljivanje, putnici su vrlo decidno tvrdili da sa sobom nose samo lični prtljag.

Međutim, već na samom početku pregleda iza vozačkog sedišta pronađena je velika torba prekrivena ćebetom, koja je bila puna različitih setova i pojedinačno upakovanih muških i ženkih časovnika ''Fossil'', ''Diesel'',''Emporio Arman'' i ''Michael Kors''.

Potom je još nekoliko velikih torbi identičnog sadržaja pronađeno i u prtljažniku automobila ispod kofera sa ličnim stvarima. Otkriveni satovi, očigledno namenjeni daljoj preprodaji, biće zadržani do okončanja prekršajnog postupka koji je protiv 34-godišnjeg vozača pokrenut pred nadležnim sudom, navodi se u saopštenju Uprave carina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.