ŠVERCERI "PALI" NA GRADINI: Šta sve nisu pokušali da PROKRIJUMČARE, carinici u ŠOKU! (FOTO)
Roba, Foto: Uprava carine

UPRAVA CARINE

ŠVERCERI "PALI" NA GRADINI: Šta sve nisu pokušali da PROKRIJUMČARE, carinici u ŠOKU! (FOTO)

Prekršaj je otkriven prilikom detaljnog pregleda kombija, kojim je pored vozača, iz Turske ka Srbiji putovalo još osam putnika

Objavljeno:

Na Prelazu Gradina carinici su otkrili pokušaj krijumčarenja manjih količina različite robe, koje u kontinuitetu i te kako nanosi štetu državnom budžetu.

Naime, 9. avgusta carinici u saradnji sa policijom, na prelazu Gradina u gotovo svim fabričkim šupljinama putničkog kombija pronašli sakrivene parfeme, garderobu i obuću.

Zaplena
foto: Uprava carine

Prekršaj je otkriven prilikom detaljnog pregleda kombija, kojim je pored vozača, iz Turske ka Srbiji putovalo još osam putnika.

Nakon što su putnici izneli lični prtljag radi pregleda, usledio je i pregled vozila, kada je najpre u šupljinama njegovih stranica pronađena veća količina različitih parfema i nekoliko kompleta trenerki.

Zaplena
foto: Uprava carine

Potom su sakriveni parfemi, jakne prsluci, muške i ženske torbice i patike pronađeni ispod i u unutrašnjosti sedišta, kao i šupljinama krova kombija.

Za deo robe se sumnja da povređuje i pravo intelektualne svojine pojedinih robnih marki kao što su „Gucci“, Chanel“, „Dior“, „Adidas“, „Nike“ i druge.

Protiv vozača kombija pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom, do čijeg će okončanja krijumčarena roba biti zadržana.

Bonus video:

01:08

Hapšenje zelenaša

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.