HOROR KOD LESKOVCA! Uhapšen muškarac zbog sumnje da je mesecima silovao MALOLETNU ĆERKU
Hapšenje, Foto: MUP SRBIJE

jezivo

HOROR KOD LESKOVCA! Uhapšen muškarac zbog sumnje da je mesecima silovao MALOLETNU ĆERKU

U leskovačkom Centru za socijalni rad je kratko rečeno da su upoznati sa ovim slučajem

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su S.S.(41), iz okoline Bojnika, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje, saopštila je Policijska uprava u ovom gradu.

U zvaničnom saopštenju policije se navodi da se uhapšeni sumnjiči da je, u prethodnom periodu, silovao maloletnu devojčicu i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a da će, uz krivičnu prijavu, biti priveden leskovačkom Višem javnom tužilaštvu.

U leskovačkom Centru za socijalni rad je kratko rečeno da su upoznati sa ovim slučajem.

- Centar za socijalni rad je upoznat sa tim slučajem u kom je sproveo propisanu zakonsku proceduru i o tome je obavestio nadležne državne organe - policiju i tužilaštvo. O ostalim pojedinostima ne mogu da govorim, jer se radi o maloletnoj osobi. Dete se trenutno nalazi na sugurnom i bezbednom mestu – kazao je Predrag Momčilović, direktor leskovačkog Centra za socijalni rad.

Iz nezvaničnih, ali dobro obaveštenih izvora bliskih istrazi je potvrđeno da se osumnjičeni tereti da je od novembra prošle godine u više navrata seksualno zlostavljao i silovao svoju četrnaestogodišnju ćerku. On je navodno zaposlen u Vojsci Srbije, a tokom istrage je negirao da je počinio krivično delo za koje se tereti.

(Esreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.