ISTRAGA NESREĆE NA PANČEVAČKOM MOSTU:Ubeđivao devojku da ne skoči u reku, udario ga taksi i bacio preko ograde
Foto: RINA

STRAŠNI DETALJI

ISTRAGA NESREĆE NA PANČEVAČKOM MOSTU:Ubeđivao devojku da ne skoči u reku, udario ga taksi i bacio preko ograde

Prema nezvaničnim informacijama, tragediji na Pančevačkom mostu prethodila je svađa nastradalog sa devojkom

Objavljeno:

Istraga nesreće u kojoj je 11. juna kod Pančevačkog mosta nastradao Slobodan Lukić (34) iz Beograda, pri kraju je.

Kako Kurir saznaje, čeka se da u Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, koje vodi istragu protiv Petra M., stigle obdukcioni zapisnik, kako bi bilo naloženo sudsko-medicinsko veštačenje.

Podsetimo, nesrećnog čoveka, kako se sumnja udario je vozač "citroena", taksista Petar M., a potom pobegao sa lica mesta. Predao se dan kasnije i navodno izjavio da nije znao da je udadrio čoveka.

- Od siline udara, Slobodan Lukić preleteo je preko ograde i pao na krov firme ispod mosta, probio ga i završio na betonu. Telo je odmah poslato na Institut za sudsku medicinu, kako bi se utvrdilo koje su povrede bile kobne po nesrećnog čoveka - podseća sagovornik Kurira.

Prema nezvaničnim informacijama, tragediji na Pančevačkom mostu prethodila je svađa nastradalog sa devojkom, posle koje je ona otrčala do mosta i zapretila da će da skoči. Slobodan Lukić je navodno potrčao za njom i pokušao da je odgovorio od toga, kada ga je udario automobil.

- Za smrt sina jedinca sam saznao nekoliko sati posle nesreće, kada mi je zazvonio telefon. On je hteo da spreči svoju devojku da skoči s mosta, a onda je na njega ogromnom brzinom naleteo automobil - ispričao je posle nesreće Slobodanov otac Dragan Lukić za Kurir.

Očevidac ove tragedije Jovica Gadžurić, tada nam je rekao da je svemu prethodila svađa između Slobodana i njegove devojke. Odjednom, devojka je otrčala na most i preskočila ogradu, a Jovica i Slobodan su krenuli za njom.

- Preskočila je ogradu i htela je da skoči. Bacio sam se i uhvatio je za nogu. Utom sam video da i Slobodan trči ka nama. Gledao je u nju, nije obraćao pažnju na saobraćaj. Počeo je da pretrčava ka nama. Samo sam uspeo da kažem: "Pazi!", to je puklo strašno. Auto ga je podigao 30 metara uvis, preleteo je ogradu i pao dole - ispričao je Gadžurić.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.