OPET SE OGLASILA DEVOJKA KOJU JE PRETUKAO SLAVNI TENISER: Ne lažem i ne plašim se da kažem istinu! Bolje priznaj!
Foto: Printscreen/Instagram/olyasharypova

sad ga je direktno optužila

OPET SE OGLASILA DEVOJKA KOJU JE PRETUKAO SLAVNI TENISER: Ne lažem i ne plašim se da kažem istinu! Bolje priznaj!

Crni dani su pred nemačkim teniserom koji se suočava sa ozbiljnim optužbama

Objavljeno:

Ako nije u svom prvom obraćanju i priznanju da je bila žrtva fizičkog nasilja rekla o kome se radi, ruska manekenka Olja Šaripova je sada definitivno priznala da za to optužuje slavnog tenisera Aleksandera Zvereva.

Nemački teniser nalazi se u epicentru skandala nakon što je Ruskinja ispričala kako ju je bivši dečko tukao, udarao glavom o zid, pa čak i da je pokušao da je uguši jastukom, a svi su odmah uprli prst u Zvereva.

foto: EPA/Lynn Bo Bo

U međuvremenu on se putem saopštenja oglasio na svom Instagramu i demantovao njene tvrdnje, međutim, sada mu je ona na to odgovorila i jasno stavila do znanja da je mislila na njega kada je pričala o svom nasilniku i tražila od njega da prizna zlodela koja je činio.

foto: Printscreen/Instagram/olyasharypova

- Ne znam da li si ti ovo pisao ili neko ko ti vodi Instagram nalog, ali vidim da nemaš hrabrosti da priznaš šta se desilo. Ja ne lažem i oboje to znamo. Ne plašim se da kažem istinu, a ti? Želim da pokažem svim muškarcima koji maltretiraju žene šta im sleduje. Mi nismo lutke, nismo +1, ne možete da radite sa nama šta god želite - poručila je Šaripova.

Inače, Zverev koji u poslednja dva meseca igra odlično, u privatnom životu prolazi kroz pakao, jer ne samo da ga jedna bivša devojka optužuje da je nasilnik i zlostavljač, već druga bivša devojka Brenda Patea, s kojom je bio u vezi do avgusta ove godine je ostala trudna, ali je jasno stavila do znanja da ne želi da se pomiri s njim, niti da on učestvuje u odgajanju deteta.

I povodom toga se Zverev bio oglasio na svom Instagramu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.