FILMSKA KRAĐA U NOVOM PAZARU: Preduzetniku nestalo 4000 evra, ŠOKIRAO SE kada mu je policija saopštila KO JE UMEŠAN
Policija, Foto: Rina

prevara

FILMSKA KRAĐA U NOVOM PAZARU: Preduzetniku nestalo 4000 evra, ŠOKIRAO SE kada mu je policija saopštila KO JE UMEŠAN

Kako izvor otkriva, M.P. se na saslušanju branila tvedeći da se samo družila sa devojčicom

Objavljeno:

Policija u Novom Pazaru uhapsila je ženu M.P. (48) zbog sumnje da je ucenom od devojčice (13) iznudila veću svotu novca.

Prema nezvaničnim saznanjima, žena je saslušana u OJT Novi Pazar i puštena je da se brani sa slobode, ali je protiv nje podneta krivična prijava za ucenu.

- Devojčica je pre izvesnog vremena stupila u vezu sa momkom koji je godinu dana stariji od nje i koji živi u inostranstvu. Kada je otputovao u matičnu zemlju preko Instagrama joj se javila žena koja se predstavila kao njegova tetka. Obzirom da je devojčica dečaku već davala određene svote novca, tetka je počela da joj traži pare iz kuće - priča izvor.

Policija
foto: Instagram/192_rs

Nakon što joj je maloletnica dala novac, žena je počela da je ucenjuje da će prijaviti njenim roditeljima da iznosi pare iz kuće, pa je dete odnosilo novac i ostavljalo ga na dogovorenim mestima u šupi, garaži, a jednom čak i u selu u kome živi majka M.P.

Za neverovatan slučaj se saznalo kada je otac devojčice, inače lokalni preduzetnik, otišao u policiju da prijavi krađu oko 4.000 evra iz kuće.

Inspektorima je to bilo sumnjivo, pa su operativnim radom došli do podataka da je novac iz kuće iznela devojčica. Krimi tehničari su uspeli čak iz telefona da izvuku i poruke u kojima je žena devojčici tražila novac, ali i njene prepiske sa bratancem sa kojim je devojčica bila u vezi.

Kako izvor otkriva, M.P. se na saslušanju branila tvedeći da se samo družila sa devojčicom.

- Misterija je šta se desilo sa novcem, kao i da li ga je M.P. zadržala za sebe ili ga je slala bratancu kako je pričala devojcici. Osim toga, sumnja se da je iznos koji nedostaje iz kuće veći od 4000 evra - zaključuje izvor.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.